SPESHNO TURSJA 4 1/2 V MONTREAL OT MAY 3, 2004- POMOGNETE

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ivanova

SPESHNO TURSJA 4 1/2 V MONTREAL OT MAY 3, 2004- POMOGNETE

Мнение от ivanova »

TURSJA SI APARTAMENT 4 1/2 V DOBRA AREA NA MONTREAL OT MAY 3, PUTUVAM S MALKO DETE I MUZA MI I TURSJA DA E BLIZKO DO UCHILISHTE. V OBJAVITE NJAMA KONTAKTNA INFORMAZIJA, NJAKOI AKO ZNAE NESHTO ILI KUDE E PO DOBRE DA SE ZIVEE, MOLJA PISHETE.
BLAGODARJA VI :roll: :roll:
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Ima edna tema vav Polezni vrazki. Mislia che ia pisa Obudsman. Kazva se vsichko za nastaniavane na novopristignali. Ima adresi na hoteli i to na neloshi tseni. Opitai tam. Osven tova e nai-dobre da pojiveete mesets- dav na takav vremenen naem i da sipotarsite neshto po-dobro. Hubavi sa zapadnite kvartali, no sa i skapi. Iztochnite kvartali sa frankofonski i saotvetno po-evtini i s po-losho kachestvo (molia saforumtsite, koito jiveiat tam da ne se obijdat).
Jilishta postoianno se davat pod naem, ne se plashete vse neshto shte se nameri. Lek polet :P
ik

Мнение от ik »

С риск да предизвикам някои съфорумци ще се обадя все пак!!! :D :D При нас в Cotes des neiges има няколко обяви за 4 1/2 от май и даже в момента може да се наеме. Има няколко 3 1/2 и едно 5 1/2 . Не искам да ви въвеждам в заблуждение за квартала - носи му се славата на не много уютен, но там където ние живеем е доста добре - ние сме до Universite de Montreal. До нас е музикалното училище, има едно частно девическо училище и една или две детски градини в района. Наоколо живеят предимно бели хора, като има и доста студенти, заради близостта до университета. Ние сме на 2 минути от метростанция и това ни беше голямо удобство тази зима. Ако нямате кой да ви посрещне ще ви е трудничко в началото, но с каквото можем ще помогнем. Можете да ми пишете ЛС.
Rosi

Мнение от Rosi »

ik написа:С риск да предизвикам някои съфорумци ще се обадя все пак!!! :D :D При нас в Cotes des neiges има няколко обяви за 4 1/2 от май и даже в момента може да се наеме. Има няколко 3 1/2 и едно 5 1/2 . Не искам да ви въвеждам в заблуждение за квартала - носи му се славата на не много уютен, но там където ние живеем е доста добре - ние сме до Universite de Montreal. До нас е музикалното училище, има едно частно девическо училище и една или две детски градини в района. Наоколо живеят предимно бели хора, като има и доста студенти, заради близостта до университета. Ние сме на 2 минути от метростанция и това ни беше голямо удобство тази зима. Ако нямате кой да ви посрещне ще ви е трудничко в началото, но с каквото можем ще помогнем. Можете да ми пишете ЛС.
Tam v rayona na Edouard Montpetit naistina e hubavo, oba4e mnogo skupo.Pone v hubavite sgradi.Dosta e soleni4ko za novi imigranti. :D
Botzo

Re: SPESHNO TURSJA 4 1/2 V MONTREAL OT MAY 3, 2004- POMOGNET

Мнение от Botzo »

Ама Роси те си търсят в добър район. Явно са ри направили сметката:
ivanova написа: TURSJA SI APARTAMENT 4 1/2 V DOBRA AREA NA MONTREAL OT MAY 3,
Godis

Мнение от Godis »

:lol: :lol: :lol:
Ех. как ми се иска да реагирам понякога на някои зевзеци пишещи тук :) ама нейсе, весело да става :)

За CDN....въпреки многото писано - минавал съм веднъж-дваж и впечатлението ми е положително. Квартал като всички други - има хубаво има и лошо. Имам усещането че стана последно време синоним на мизерия и цигания, а според мен изобщо не е така....
За цените не мога да кажа нищо...освен че в цял Монтреал цените се вдигат :( наскоро попаднахме на оферта за 3 1/2 в NDG за 750$(!). От обиколките ми съм се убедил че една улица примерно може да е известно време мизерна, и изведнъж след някое кръстовище се оживява толкова рязко че се чудиш направо дали не си проспал някой и друг километър.

Така че, внимавайте - няма гаранция, че примерно в Westmount ще сте гарантирано на хубаво място, нито че в CDN ще сте на лошо.

Наистина ако искате да живеете в жилище по ваш вкус - елате за малко на временен наем ( или ако има възможност - при познати ), и си изберете спокойно.
Rosi

Мнение от Rosi »

Kolkoto i da se vdigat zenite moje da se nameri vse o6te 3 1/2 za 500-550$ na ne lo6o miasto v Montreal.Za men nov imigrant da se bkrukne s 800$ za 2 stai si e napravo bezumie.A tam vuv vuprosnia rayon(tezi koito sa blizo do metroto) i v remontiranite i osvejeni sgradi si e normalna zena. No vseki si znae smetkata de.
ivanova

BLAGODARJA

Мнение от ivanova »

BLAGODARJA NA VSICHKI , koito mi pisaha.
Запознати сме с трудностите за намиране на апартамент, просто ми трйабват идеи.
ivanova

Кои квартали са добри в Монтреал

Мнение от ivanova »

Кои квартали са за предпо4итане в Монтреал, добра зона, имам малко дете?
ik

Мнение от ik »

Значи да изясня - ние плащаме за 3 1/2 600 долара. Проблемът ни не беше толкова цената колкото това да ни одобрят за жилището, защото както вече е ставало дума тук са доста подозрителни към новите имигранти дали са платежоспособни. по този повод се наложи да се "бръкнем" с два наема предварително като останаха нещо като гаранция до края на договора ни. За 500 долара ми се струва че вече е почти невъзможно да се намери прилично 3 1/3. Друго не лошо място - лично мнение - е в района на метро Snowdon по Queen Mary - там също наемите вървяха около 600 - 650 за 3 1/2 или даже 4 1/2 за тези пари. Всичко е въпрос на търсене - могат да се намерят прилични жилища.
Заключено