Komsomolskaq pravda...
Komsomolskaq pravda...
se poqvi i v Montreal
щото не знаеш другарката Зоя Космодемянская какви ги е вършила, за това така говориш,Батеbateto написа:komsomolska literatura ne mi se chete.

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
To towa biwa, te kebekarite ne mogat da 4etat na ruski. Oba4e tuk ima vestnik na komunisti4eskata partia ( ne znam na Quebec li, na Canada li, ne sam go wijdala). Edna rumanka doide raztreperana na kursa: po patia widiala da go prodawat, be6e ujasena gorkata. Uspokoenieto ni be6e, 4e bil skap - za niakolko strani4ki 2$. Ma zabludeni hora... Nie otdeto se wra6tame, te tam otiwat...
"Комсомольская правда" сега няма нищо общо нито с комсомолството,нито с партия! Това е един от най-старите и между другото в настоящия момент,един от най-четените и популярни вестници в Русия.Названието е съхранено старото в името на традицията и историята.Руснаците не бързат да рушат историята си,такава,каквато я имат.Достатъчно са го сторили комунистите. Който е бил в Москва със сигурност се е впечатлил от наличието все още на множество бивши комунистически символи-сърп и чук,звезди и лозунги по метрото и гарите.Всички тези символи са освен всичко останало и произведения на искуството и разрушаването им е кощунствено.
Ако накой се беще поинтересувал от историята на вестника "Комсомольская правда" едва ли сега щяхте да ръсите подобни глупости и цинизми!
Аз лично,с удоволствие го чета-това е също и един от най-обективните и независими вестници.
Ако накой се беще поинтересувал от историята на вестника "Комсомольская правда" едва ли сега щяхте да ръсите подобни глупости и цинизми!
Аз лично,с удоволствие го чета-това е също и един от най-обективните и независими вестници.
Communism i komunisticheski nazvaniya, ey tova me vbesyava totalno!
Az v imeto na tradiciyata nikoga nyama da otvorya vestnik s podobno ime. A, kato drjat kazacite tolkova na tradiciite i istoriyata i ne si mahat otvratitelnite komunisticheski simvoli, az se chudya shto germancite e tryabvalo da razrushat vsichki pametnici na Hitler i vsichki swastiki. Ami, i tova e chast ot istoriyata. Chestno kazano na vijdam nikakva razlika mejdu gadostite na komunizma i fashizma. Kakto e kazal Sturzo, "bolshevismat e lyav fascism, a fascismat e desen bolshevism"!
Az v imeto na tradiciyata nikoga nyama da otvorya vestnik s podobno ime. A, kato drjat kazacite tolkova na tradiciite i istoriyata i ne si mahat otvratitelnite komunisticheski simvoli, az se chudya shto germancite e tryabvalo da razrushat vsichki pametnici na Hitler i vsichki swastiki. Ami, i tova e chast ot istoriyata. Chestno kazano na vijdam nikakva razlika mejdu gadostite na komunizma i fashizma. Kakto e kazal Sturzo, "bolshevismat e lyav fascism, a fascismat e desen bolshevism"!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид