Komsomolskaq pravda...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Papi

Komsomolskaq pravda...

Мнение от Papi »

se poqvi i v Montreal
Joy

Мнение от Joy »

Абсолютно всички популярни руски вестници и списания винаги са присъствали в Монреал. Какво чудно?
Антон

Мнение от Антон »

Ако пуснат и Работническо дело обещавам да задмина канука по любов към новото отечество. Между другото знаете ли че българския превод на русизма "отечество" е - какво? - бащиния !!!
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Az ne se 4udq, prosto sapb6tavam, ako se bqh u4udil, 6tqh da sloga udivitelen znak v kraq na izre4enieto. (punktoaciq) :)
filanki6iata

Мнение от filanki6iata »

A mi pri tolko `OLIGofreniARSI` tuk -palno s 4lenove i `4lenki` na partiata ,po cial den osven da si 4akat da im mine vremeto da vzemat grajdanstvo ,nali triabva da poddarjat i partizanskia duh -ne6tastnici!
bateto

Мнение от bateto »

e... b... m...ami dr.Chuk-Chuk kade moga da go namerya ,komsomolska literatura ne mi se chete.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

bateto написа:komsomolska literatura ne mi se chete.
щото не знаеш другарката Зоя Космодемянская какви ги е вършила, за това така говориш,Бате :D тогава е било секс-партия-секс , ся е само секс-секс-секс Изображение
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

To towa biwa, te kebekarite ne mogat da 4etat na ruski. Oba4e tuk ima vestnik na komunisti4eskata partia ( ne znam na Quebec li, na Canada li, ne sam go wijdala). Edna rumanka doide raztreperana na kursa: po patia widiala da go prodawat, be6e ujasena gorkata. Uspokoenieto ni be6e, 4e bil skap - za niakolko strani4ki 2$. Ma zabludeni hora... Nie otdeto se wra6tame, te tam otiwat...
mimo

Мнение от mimo »

Iskasch li Bate na 10.04 da ti donesa Chuk-Chuk,jenski taini.i tam podobna nauchna literatura???
bateto

Мнение от bateto »

ami iskam,da si oblepya prozorcite ot vanshnata strana
mimo

Мнение от mimo »

Ste ti zavia butilkata vodka v edin takav vestnik!
Joy

Мнение от Joy »

"Комсомольская правда" сега няма нищо общо нито с комсомолството,нито с партия! Това е един от най-старите и между другото в настоящия момент,един от най-четените и популярни вестници в Русия.Названието е съхранено старото в името на традицията и историята.Руснаците не бързат да рушат историята си,такава,каквато я имат.Достатъчно са го сторили комунистите. Който е бил в Москва със сигурност се е впечатлил от наличието все още на множество бивши комунистически символи-сърп и чук,звезди и лозунги по метрото и гарите.Всички тези символи са освен всичко останало и произведения на искуството и разрушаването им е кощунствено.
Ако накой се беще поинтересувал от историята на вестника "Комсомольская правда" едва ли сега щяхте да ръсите подобни глупости и цинизми!
Аз лично,с удоволствие го чета-това е също и един от най-обективните и независими вестници.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Communism i komunisticheski nazvaniya, ey tova me vbesyava totalno!
Az v imeto na tradiciyata nikoga nyama da otvorya vestnik s podobno ime. A, kato drjat kazacite tolkova na tradiciite i istoriyata i ne si mahat otvratitelnite komunisticheski simvoli, az se chudya shto germancite e tryabvalo da razrushat vsichki pametnici na Hitler i vsichki swastiki. Ami, i tova e chast ot istoriyata. Chestno kazano na vijdam nikakva razlika mejdu gadostite na komunizma i fashizma. Kakto e kazal Sturzo, "bolshevismat e lyav fascism, a fascismat e desen bolshevism"!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
filanki6iata

Мнение от filanki6iata »

Canuck e napalno prav !
Pametnicite za tezi prestapnici triabva da sa grobovete na pogubenite sadbi na hiliadi hora ,te dori i grobove ne zaslujavat i carkvite oskverniavaha na vremeto !
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

V Germania sled 2-rata svetovna voina ako nameriat kniga na fashistka tematika v bibliotekata ti sa te vkarvat v zatvora.A nie shte si razmaxvame gordo konsomolski vestici shtoto bilo istoria.Napravo ugas .
Заключено