аз съм представител на Шоплъко

затова и не обичам някой да дава акъл, еле кога не е на място ... в общи линии мнението на някой друг се приема единствено ако съвпада с моето

майтап...
по въпроса за осигуровките , както и здравеопазването в БГ:
значи тук съм от 2 години и малко повече...
тъй като са ми " малко нещата на главата", последното, което ми е останало да мисля са осигуровките за БГ

хора в БГ има, които не саги плащали с години, второ в БГ е пълно с частки клиники и какъв е проблема да си платиш, трето, ако реша да се върна в БГ ще си ги платя..
та, отивам в БГ и си изкълчвам крака, не мога да мръдна, а съм на майна си гъзина...на високо.. със спасителна служба ме свалиха до най-близкото градче. Там с отварянето на вратата на бърза помощ , докторите ме посрещнаха.. без да ме питат нищо..избутаха една инвалидна количка да седна..видяха крака..тн...написаха лист и с асансиора ме качиха на рентген за рентгена платих 1.50. след това пак слязох долу, доктора превърза....каза, че и на него 1.50 лв.. изобщо никой нищо не пита, казах че НЕ живея сега в БГ.., случката се развива в градче извън София...доктора каза дай си адреса в София и толкова.....а беше неделя....помайтапихме и по-живо по-здраво...
тук досега не ми се е случвало да търся услугите на здравеопазването, при положение , че имам застраховки, осигуровки и тн.... и се радвам
а най-голямаат пропаганда за Канада е "безплатното здравеопазване" ...................... затова толкова луди ходят из улиците

заради "страхотното безплатно здравеопазване'
Та в БГ ще ви окажат винаги първа помощ !