Imali fites centrove v Montreal?
- Boko
- Има 1 предупр. за БАН
- Обратна връзка:
Imali fites centrove v Montreal?
Zdraveite vsi4ki fenove na fitnes sporta:-) Mojete li da mi kajete dali ima fites centrove v Montreal? Ami sapo li e? Razvit lie tozi vid sport tam? Imat li dobri fitnes medikamenti?

- Hemoglobin
- Любим форумец

- Обратна връзка:
tuka naposldak na moda e karlinga.
moi kolega e mnogo zapalen i redovno hodi da treanira. ima i hubavi zali za tova. a shto se otnasia do sporta ima prekaleno mnogo sportni centrove kadeto moje da si izberesh disciplina koiato da trenirash - samo che e s pari, no e ponosimo samo da imash jelanie. bezmalko da zapisha SHIATSU.
moi kolega e mnogo zapalen i redovno hodi da treanira. ima i hubavi zali za tova. a shto se otnasia do sporta ima prekaleno mnogo sportni centrove kadeto moje da si izberesh disciplina koiato da trenirash - samo che e s pari, no e ponosimo samo da imash jelanie. bezmalko da zapisha SHIATSU.
-
imalizna4enie
v sportnite centrove za ekzotichni masagi tarifite sa ot 100-200d. na chas ,struva mi se dosta skapo vsravnenie s Bg. i izobshto ne sam na mnenie ,che tozi vid sport e dostapno zanimanie stiga da imash gelanie,vyarno ima otstapki za postoyanni chlenove ,no vapreki tova si ostava dosta skapo praktikuvaneto kato sport.
no vse pak da ne zabravyame,che sportat e zdrave ,a vsyaka investiciya za zdraveto na chovek e bezcenna.
no vse pak da ne zabravyame,che sportat e zdrave ,a vsyaka investiciya za zdraveto na chovek e bezcenna.
www.shiatsu.org
for further information refer to this web site.
for further information refer to this web site.
www.shiatsucanada.com
for future practioners.
for future practioners.
-
imalizna4enie
E,ami to4no tozi, po-populiaren sred mujkata polovina sport moje da se praktikuva v doma6na obstanovka, 4e daje i samosindikalno ot horata s po-malki dohodi:lol:sportnite centrove za ekzotichni masagi tarifite sa ot 100-200d. na chas ,struva mi se dosta skapo vsravnenie s Bg. i izobshto ne sam na mnenie ,che tozi vid sport e dostapno zanimanie stiga da imash gelanie,vyarno ima otstapki za postoyanni chlenove ,no vapreki tova si ostava dosta skapo praktikuvaneto kato sport.
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината

И аз, Анито!anito написа:![]()
![]()
Dobre mu go rekna na Bateto!
Az puk praktikuwam wdigane na
Жалко, че няма да сме съграждани (засега)!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!