Zdraveite vsi4ki fenove na fitnes sporta:-) Mojete li da mi kajete dali ima fites centrove v Montreal? Ami sapo li e? Razvit lie tozi vid sport tam? Imat li dobri fitnes medikamenti?
като искаш фитнес, Fitness Depot и си накувуваш уреди. слагаш ги в бейсмънта (както казват модерните нашенци) или в някоя стая в апартамента и воила - фитнес
tuka naposldak na moda e karlinga.
moi kolega e mnogo zapalen i redovno hodi da treanira. ima i hubavi zali za tova. a shto se otnasia do sporta ima prekaleno mnogo sportni centrove kadeto moje da si izberesh disciplina koiato da trenirash - samo che e s pari, no e ponosimo samo da imash jelanie. bezmalko da zapisha SHIATSU.
Тук фитнес центровете се на клубен принцип плащаш карта около 50 нагоре и надолу зависи от место и оборудване. А за Шиатцу-то Молсъне биро любима ориентирай ме какво имаш предвид защото аз само за японския масаж се сещам !
Абсолютно съм съгласен с Имализначение просто само време да имаш грехота е да не спортуваш, а отделно че и ако искаш треньор по дадения спорт пак не е скъпо (не говоря за фитнес там всички сме професори )
v sportnite centrove za ekzotichni masagi tarifite sa ot 100-200d. na chas ,struva mi se dosta skapo vsravnenie s Bg. i izobshto ne sam na mnenie ,che tozi vid sport e dostapno zanimanie stiga da imash gelanie,vyarno ima otstapki za postoyanni chlenove ,no vapreki tova si ostava dosta skapo praktikuvaneto kato sport.
no vse pak da ne zabravyame,che sportat e zdrave ,a vsyaka investiciya za zdraveto na chovek e bezcenna.
sportnite centrove za ekzotichni masagi tarifite sa ot 100-200d. na chas ,struva mi se dosta skapo vsravnenie s Bg. i izobshto ne sam na mnenie ,che tozi vid sport e dostapno zanimanie stiga da imash gelanie,vyarno ima otstapki za postoyanni chlenove ,no vapreki tova si ostava dosta skapo praktikuvaneto kato sport.
E,ami to4no tozi, po-populiaren sred mujkata polovina sport moje da se praktikuva v doma6na obstanovka, 4e daje i samosindikalno ot horata s po-malki dohodi:lol:
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
И аз, Анито!
Жалко, че няма да сме съграждани (засега)!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!