preporaka kam newcommers-idvaite zimata!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

preporaka kam newcommers-idvaite zimata!

Мнение от sasho71 »

edna preporaka kam kandidatite za "duhovno opustoshenie"-demek kandidat emigrantite: idvaite samo zimata kato mene, kogato van e minus 30, hem bagaja nyama da e tapkan sus zimni yaketa/ti si gi navlyakal/ , hem nyama ludi kato tebe da obikalyat po institutziii. az dnes za okolo 3 chasa i neshto si opravih dokumentite i si otkrih smetka. niamashe nikade nikoi, slujitelite dremeha i si igraeha igrichki v mreja.
e ako se pomotash navan poveche ot 10 min moje i da ti padne nosa, ama tova sa podrobnosti.
Аватар
Koko

Re: preporaka kam newcommers-idvaite zimata!

Мнение от Koko »

sasho71 написа:edna preporaka kam kandidatite za "duhovno opustoshenie"-demek kandidat emigrantite: idvaite samo zimata kato mene, kogato van e minus 30, hem bagaja nyama da e tapkan sus zimni yaketa/ti si gi navlyakal/ , hem nyama ludi kato tebe da obikalyat po institutziii. az dnes za okolo 3 chasa i neshto si opravih dokumentite i si otkrih smetka. niamashe nikade nikoi, slujitelite dremeha i si igraeha igrichki v mreja.
e ako se pomotash navan poveche ot 10 min moje i da ti padne nosa, ama tova sa podrobnosti.
Сашо, а как стой въпроса с намирането на работа при минус 30?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
balbi

:)

Мнение от balbi »

E sigurno moje da si namerish , no ne znam dali nazna4avat beznosi:P
MechoPuh

Re: preporaka kam newcommers-idvaite zimata!

Мнение от MechoPuh »

Koko написа:Сашо, а как стой въпроса с намирането на работа при минус 30?
Az lichno ne vijdam nikakav problem. Predpolagam che PC-to ne mu e na terasata, a na interneta mu e vse edno kolko gradusa e navan... :P
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Tuk se osmelqwam da dobawq edno MNOGO VAGNO NE6TO KOETO TRQBWA DA SI VZEMETE KATO IDWATE TUK - TAPI ZA U6I, STENITE SA MNOGO TANKI I SE 4UWA VSI4KO, powqrwaite mi nikak ne e priqtno da te sabudat kam 5.00 sutrinta s nqkoq po-silna pradnq!!! :D :D :D
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

papi, language... :lol:
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Az doidoh septemvri i niamah nikakvi problemi da si izvadia doks. Da ne govorim, che i beshe toplo, imah vreme da razgledam, da potarsia rabota.
Na -30 ti e studeno, zimata te depresira, barzash da se priberesh na toplo. Abe ne si e rabota. Makar che men zimata ne me pritesniava. No na toplo si e razlichno.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Plamen

Мнение от Plamen »

Има нещо верно че лятото идват повече хора. Ама зимата нищо не се променя. Ето, папример, на едни познати дето дойдоха скоро са им назначили изпита за ниво на КОФИ-то за май :shock:
Явно много имигрант се е довлякъл тия дни. Пък руснаците знам че много се кефят като дойдет зимата- то бива жега, то бива прелест...кво са некви си -20...направо за пикник :wink:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

az puk kato i kazah na tazi che ne iskam COFI tya se opuli, ogleda me i mi se zaradva. kvo li si vika, tozi shte ni spesti nyakoi i drug dolar :lol:
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Na men pak izob6to ne mi predlogiha coffe, be6e edna kitaika, koqto govore6e mnogo sme6no frenski!

p.s. Ssttoo, towa oba4e si e vqrno! :D
Заключено