preporaka kam newcommers-idvaite zimata!
preporaka kam newcommers-idvaite zimata!
edna preporaka kam kandidatite za "duhovno opustoshenie"-demek kandidat emigrantite: idvaite samo zimata kato mene, kogato van e minus 30, hem bagaja nyama da e tapkan sus zimni yaketa/ti si gi navlyakal/ , hem nyama ludi kato tebe da obikalyat po institutziii. az dnes za okolo 3 chasa i neshto si opravih dokumentite i si otkrih smetka. niamashe nikade nikoi, slujitelite dremeha i si igraeha igrichki v mreja.
e ako se pomotash navan poveche ot 10 min moje i da ti padne nosa, ama tova sa podrobnosti.
e ako se pomotash navan poveche ot 10 min moje i da ti padne nosa, ama tova sa podrobnosti.
Re: preporaka kam newcommers-idvaite zimata!
Сашо, а как стой въпроса с намирането на работа при минус 30?sasho71 написа:edna preporaka kam kandidatite za "duhovno opustoshenie"-demek kandidat emigrantite: idvaite samo zimata kato mene, kogato van e minus 30, hem bagaja nyama da e tapkan sus zimni yaketa/ti si gi navlyakal/ , hem nyama ludi kato tebe da obikalyat po institutziii. az dnes za okolo 3 chasa i neshto si opravih dokumentite i si otkrih smetka. niamashe nikade nikoi, slujitelite dremeha i si igraeha igrichki v mreja.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
:)
E sigurno moje da si namerish , no ne znam dali nazna4avat beznosi:P
Re: preporaka kam newcommers-idvaite zimata!
Az lichno ne vijdam nikakav problem. Predpolagam che PC-to ne mu e na terasata, a na interneta mu e vse edno kolko gradusa e navan...Koko написа:Сашо, а как стой въпроса с намирането на работа при минус 30?

- miloto
- Обратна връзка:
Az doidoh septemvri i niamah nikakvi problemi da si izvadia doks. Da ne govorim, che i beshe toplo, imah vreme da razgledam, da potarsia rabota.
Na -30 ti e studeno, zimata te depresira, barzash da se priberesh na toplo. Abe ne si e rabota. Makar che men zimata ne me pritesniava. No na toplo si e razlichno.
Na -30 ti e studeno, zimata te depresira, barzash da se priberesh na toplo. Abe ne si e rabota. Makar che men zimata ne me pritesniava. No na toplo si e razlichno.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Има нещо верно че лятото идват повече хора. Ама зимата нищо не се променя. Ето, папример, на едни познати дето дойдоха скоро са им назначили изпита за ниво на КОФИ-то за май
Явно много имигрант се е довлякъл тия дни. Пък руснаците знам че много се кефят като дойдет зимата- то бива жега, то бива прелест...кво са некви си -20...направо за пикник

Явно много имигрант се е довлякъл тия дни. Пък руснаците знам че много се кефят като дойдет зимата- то бива жега, то бива прелест...кво са некви си -20...направо за пикник