Botzo написа:Полуумпи,
аз имам един такъв интересен въпрос:
може ли веднъж да не се включиш с глупости или просто чуството да си последна инстанция те е завладяло тотално. Аз вече полъчих отговора който исках от Пламен и с това тази тема може да бъде приключена.
Спомняш ли си в българия преди време имаше един пърнически знак който казваше:
- ДЕЦАТА НЯМАТ СПИРАЧКИ -
Мисля че няма да е зле да си го принтираш и окачиш на врата.
Тази тема за мен е приключена, а ти си пиши ако искаш ....
Благодаря на всички.
нещо си изпускаш нервите. отговора ми не беше адресиран до теб, а до Joy, която попита много прост въпрос. или нещо те дразни мнението ми. и защо смяташ, че ти си този който ще ми сложи спирачките. щом за тебе темата е приключила спри да я четеш, а не се опитвай да ме цензурираш. и ако не разбираш от френски ника ми се чете пумпи, явно и френския не ти е много добър, а ?
Аз мисля че тази тема е приключила одавна. А ако искаш си пиши, стига да има кой да те чете.
А френския не само че не ми е добър, ами грам незнам. Знам испански и това е достатъчно.
Фреснки учи ти, че ще ти трябва.
Поздрави ...
gez написа:I oshte neshto po-vajno ako moje da ni kajete: Kakvi sa taksite za tova uchilishte?
Mersi
Sorry за забавянето, но немога да чета всичко напоследък...много сте активни...
Значи за училището се плаща всеки месец. Цената за едно дете за стандартния пакет е към 52 долара...за 2-ро дете има 50% отстъпка. Ако искаш разни допълнителни занимания /имаше нещо като рисуване, танци, китара...не съм сигурен/ сеу плаща допълнително и немога да ти кажа. Боцо, пуснах ти ЛС с адреса.