Въпрос - Как ще учат децата ни български в Квебек.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
pumpy

Мнение от pumpy »

Botzo написа:Полуумпи,
аз имам един такъв интересен въпрос:
може ли веднъж да не се включиш с глупости или просто чуството да си последна инстанция те е завладяло тотално. Аз вече полъчих отговора който исках от Пламен и с това тази тема може да бъде приключена.
Спомняш ли си в българия преди време имаше един пърнически знак който казваше:
- ДЕЦАТА НЯМАТ СПИРАЧКИ -
Мисля че няма да е зле да си го принтираш и окачиш на врата.
Тази тема за мен е приключена, а ти си пиши ако искаш ....

Благодаря на всички.

нещо си изпускаш нервите. отговора ми не беше адресиран до теб, а до Joy, която попита много прост въпрос. или нещо те дразни мнението ми. и защо смяташ, че ти си този който ще ми сложи спирачките. щом за тебе темата е приключила спри да я четеш, а не се опитвай да ме цензурираш. и ако не разбираш от френски ника ми се чете пумпи, явно и френския не ти е много добър, а ?
Botzo

Мнение от Botzo »

Аз мисля че тази тема е приключила одавна. А ако искаш си пиши, стига да има кой да те чете.
А френския не само че не ми е добър, ами грам незнам. Знам испански и това е достатъчно.
Фреснки учи ти, че ще ти трябва.
Поздрави ...

:wave2: :wave2: :wave2:
Plamen

Мнение от Plamen »

gez написа:I oshte neshto po-vajno ako moje da ni kajete: Kakvi sa taksite za tova uchilishte?
Mersi
Sorry за забавянето, но немога да чета всичко напоследък...много сте активни... :wink:
Значи за училището се плаща всеки месец. Цената за едно дете за стандартния пакет е към 52 долара...за 2-ро дете има 50% отстъпка. Ако искаш разни допълнителни занимания /имаше нещо като рисуване, танци, китара...не съм сигурен/ сеу плаща допълнително и немога да ти кажа. Боцо, пуснах ти ЛС с адреса.
Заключено