моля кажете дали са ви снимали и кога сте дошли?
напоследък хора казват че не ги снимали на летището за ПР карта.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Дойдохме на 1.07.2002. Снимаха ни на летището ама такива снимки ни направиха, че след това пак ни викаха да ни снимат. Ние бяхме напуснали Канада,че се налагаше да се вращаме да ни снимат пак.
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
Men ne sa me snimali (mart 2005). Na PR kartata mi se madri snimkata det im ia pratih s parvite docs v Bukuresht (da znaeh shtiah da si napravia po-hubava snimka...)...
No pak za smetka na tova kato amerikantsite mi otkazaha da me pusnat v Shtatite v emerson (za da me lendvat kanadtsite) ne samo me snimaha, ami i otpechatatsite mi vzeha...sekFi gi ima...
Na PR kartata e dzverskata snimka, kojato mi iskaha da pratia na finala na procedurata. Sled tova v Toronto samo ni snimaha, kato si podadohme za OHIP (heath card).
Аз си носех готова снимка (същата снимка, която съм си правил за документите до Виена/Букурещ), и затова не ме снимаха.
Иначе ако нямах снимка, щяха да ме снимат със сигурност - изрично питах агентката за това.
az doidox na 19.o8.2005 i nikoi ne me snima,ne mi e do6la o6te PR kartata,i ne znam s kava snimka 6te sum tam.ot BG im pra6tax stotizi snimki,dano sa izbrali nqkoq po-xubava))ina4e sum sus zeleni o4i,a sa me pisali s kafqvi))dano ne se vglejdat 4ak tolkova))
Пък нас не ни снимаха, що фотографът беше отишъл до тоалетната и ние не го изчакахме. Ха-ха-ха. К'ви снимки, к'ви пет лева? Нали като слезете от самолета, след 12 часа полет сте като "фотомодели"????
Пък те и фотографите им са "чудо невиждано", особено за Мед. карта, добре че сме са виждали как ли не, та се познахме барем ние. Приятелите не можаха.
ние кацнахме март 2002 и по това време ПР карти още нямаше така ,че никой не ни снима .после ни взеха по 100д и по две снимки за да ни ги издадат след 1 год. когато ги въведоха
Nas ni snimaha - 6 Feb 2005, prestavjajte si sled 12h poleti na kakvo prili4ahme , ama ne sa ni vikali povtorno za snimki i slava bogu, 6toto i nie bjahme napusnali Ка. Ние кацнахме в Торонто.