снимат ли ви на летището?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

снимат ли ви на летището?

Мнение от KolioBalkanski »

моля кажете дали са ви снимали и кога сте дошли?
напоследък хора казват че не ги снимали на летището за ПР карта.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
albatros

Мнение от albatros »

Дойдохме на 1.07.2002. Снимаха ни на летището ама такива снимки ни направиха, че след това пак ни викаха да ни снимат. Ние бяхме напуснали Канада,че се налагаше да се вращаме да ни снимат пак.
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Men ne sa me snimali (mart 2005). Na PR kartata mi se madri snimkata det im ia pratih s parvite docs v Bukuresht (da znaeh shtiah da si napravia po-hubava snimka...)...

No pak za smetka na tova kato amerikantsite mi otkazaha da me pusnat v Shtatite v emerson (za da me lendvat kanadtsite) ne samo me snimaha, ami i otpechatatsite mi vzeha...sekFi gi ima...
Аватар
Pate Jaki
Обратна връзка:

Мнение от Pate Jaki »

Ne sa ni snimali na letishteto (Sept 2004).

Na PR kartata e dzverskata snimka, kojato mi iskaha da pratia na finala na procedurata. Sled tova v Toronto samo ni snimaha, kato si podadohme za OHIP (heath card).
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Аз си носех готова снимка (същата снимка, която съм си правил за документите до Виена/Букурещ), и затова не ме снимаха.
Иначе ако нямах снимка, щяха да ме снимат със сигурност - изрично питах агентката за това.
valval

snimaxa li vi?

Мнение от valval »

az doidox na 19.o8.2005 i nikoi ne me snima,ne mi e do6la o6te PR kartata,i ne znam s kava snimka 6te sum tam.ot BG im pra6tax stotizi snimki,dano sa izbrali nqkoq po-xubava))ina4e sum sus zeleni o4i,a sa me pisali s kafqvi))dano ne se vglejdat 4ak tolkova))
mariodoi

Мнение от mariodoi »

Nie pristignahme na 18.08.2005.Ne sa ni snimali,no im dadohme snimki,koito pravihme po vreme na protzedurata.Ina4e iskaha da ni straknat...
simon
Обратна връзка:

Мнение от simon »

Zdraveite .Nie pristignahme na 22.04.2004 i ni snimaha nezavismo 4e imahme snimki,mai vseki si pravi kakvoto iska.
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Аз кацнах февруари 2003 и също не са ме снимали на летището.
todor++

Мнение от todor++ »

Пък нас не ни снимаха, що фотографът беше отишъл до тоалетната и ние не го изчакахме. Ха-ха-ха. К'ви снимки, к'ви пет лева? Нали като слезете от самолета, след 12 часа полет сте като "фотомодели"????
Пък те и фотографите им са "чудо невиждано", особено за Мед. карта, добре че сме са виждали как ли не, та се познахме барем ние. Приятелите не можаха.
bateto

Мнение от bateto »

ние кацнахме март 2002 и по това време ПР карти още нямаше така ,че никой не ни снима .после ни взеха по 100д и по две снимки за да ни ги издадат след 1 год. когато ги въведоха
DaniH

Мнение от DaniH »

Nas ni snimaha - 6 Feb 2005, prestavjajte si sled 12h poleti na kakvo prili4ahme :) :) , ama ne sa ni vikali povtorno za snimki i slava bogu, 6toto i nie bjahme napusnali Ка. Ние кацнахме в Торонто.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

simon написа:Zdraveite .Nie pristignahme na 22.04.2004 i ni snimaha nezavismo 4e imahme snimki,mai vseki si pravi kakvoto iska.
А вие казахте ли на агента, че имате снимки? Аз не чаках да ме пита, ами направо си питах, ще ме снимате ли сега, щото аз си имам снимки? Та така...
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 11:15 pm, променено общо 2 пъти.
DaniH

Мнение от DaniH »

Botzo написа: Doidohme prez Octomvri 2005 i katsnahme t Toronto. .
Сигурно имаш предвид 2004 :)
Заключено