Ако няма кой да ви посрешне?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Ако няма кой да ви посрешне?

Мнение от petia4444 »

Здравейте!Имах приятели в Кебек ,които живеят там от 15 години!В Бросард,не далече от Монтреал,Подържахме връзка чреэ тел и интернет през цялото време от процедурата,изпратиха ми и декларация,но сега когато съм почти на финала в очакване на виза те ми заявиха че немогат да ме посрешнат!!!Било голям ангажимент за тях.......блаааа блаааа.....с две думи Спасявай се!!!!То бива невървеж...ама моята каръщина никъде я няма!Сега съм доста притеснена,но имам време да проуча нещата,защото ако бях се исипала с големият багаж на летището и да няма кой да ме посрешне....е тогава паниката щеше да е още по голяма!Притеснява ме факта ,че съм сама,приятеля ми остава в БГ!Искам да попитам дали има на летището имиграционни които се занимават с посрещането и евентуално настаняване на каръци като мен....наистина нямам представа и моля хората минали по този път....имам предвид без посрещтачи да ме посъветват как е най правилно да постъпя?
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Тоя твой приятел що не ще да те придружи до Ка и да си влезе в ролята на мъж?
Док..........
TROUBLEMAKER
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Ее, Док. Немога да ти дам отговор на този въпрос,просто зощото и аз не съм получила такъв все още!Може би страх от новото ,несигурно, неизвестно.........
mama mia

Мнение от mama mia »

ти кога пристигаш в Монреал?
Съединението прави силата!
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Надявам се преди зимата,октомври да ми излезе визата!И евентуално да летя тогава!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Ако кацнеш в Монтреал, и ако няма кой да те посрещне аз мога да дойда на летището.
И мен ме посрещнаха хора, които непознавах! Но нямаше проблеми.
mama mia

Мнение от mama mia »

аз мисля че проблема не е в посрещането а в преспиването някъде за няколко дни докато намери нещо свое.
Петя,не се притеснявай нещо ще се измисли.
поздрав
Съединението прави силата!
agnesa terzyiska

Мнение от agnesa terzyiska »

Az niamah psre6ta4i, za6toto niamah blizki poznati v Montreal.
Ot leti6teto vzeh taksi, za 35 dolara do koiato i da e to4ka v tsentara na grada e fiksirana tarifa.
Kvartira sa6to niamah predvaritelno namerena i tai kato niamam sredstva za hotel za tsial mesets ( obiknoveno se otdavta ot parvo 4islo na mesetsa kvartirite, a pristignah v na4aloto na mesetsa), otidoh na mese4en naem v Berri Suites n ametro Berri Uqam.720 dolara za studio za mesets. Na sedmitsa mislia, 4e e 250 ili 350 CAD, vij na saita im.
www.berrisuites.com ili www.berrisuites.ca ne pomnia koi beshe ot dvata.
tel:514-483-0200 ili 514-483-0800.
Staite im ne sa luks, daje ne be6e mnogo 4isto, no pri hora bez srestva za hotel i blizki poznati, pri koito da otsednat e taka.
Spored men po-loshoto e, 4e niama telfon v staite, atoi e nujen za vis4ko.
Za malko pove4e pari, 770 CAD mojesh da naemesh studio za mesets na :adres 1900 Lincoln Suite 17. Za kontakti:telefon 514-938-8848, faks:414-937-8334 ili meil:raymenk@yahoo.com
Te predlagat i internet vrazka za 30 CAD otgore.
Успех !
agnesa terzyiska

Мнение от agnesa terzyiska »

Zabravoh da dopalnia, 4e na vtoroto miasto v stenata 770 CAd vliza i telefon. Ako iskash bez telefon i bez internet, tsenata e 750 CAD za mesetsa, 350 za sedmitsa.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

За новопристигнали, мисля, че тези цени са доста високи, особено за тези, които пристигат сами.
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Благодаря за полезната информация защото ми е адски необходима!!!
Аватар
DrJack
Обратна връзка:

Мнение от DrJack »

:shock: aqko i live izglezdash kakto na risunkata i as moga da doida na dorval - ama sum opasen 8) za BG jeni :roll: :oops:
I am whoever I say I am, If I wasn't then why would I say I am....
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Не се притеснявай, тези които са били през цялото време с теб по процедурата и сега те изоставят са от хората, които само говорят.
Все още има българи, които могат да ти помогнат, не се плаши от това, че тръгваш сама.
МНого сме като теб, пристигнали сами!
Успех!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Петя, драсни едно лично на Анито.Мисля,че преди време тя лансира идея за точно твоя проблем.
Иначе имигрейшъните дават инфо за по-евтини хотели или студ.общежития за първо време........................НО като гледам може да не ти потрябват,щото види се има още ХОРА..........................
Успех и дано пътуваме заедно........................ :thumbsup:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Заключено