Ако няма кой да ви посрешне?
- petia4444
- Обратна връзка:
Ако няма кой да ви посрешне?
Здравейте!Имах приятели в Кебек ,които живеят там от 15 години!В Бросард,не далече от Монтреал,Подържахме връзка чреэ тел и интернет през цялото време от процедурата,изпратиха ми и декларация,но сега когато съм почти на финала в очакване на виза те ми заявиха че немогат да ме посрешнат!!!Било голям ангажимент за тях.......блаааа блаааа.....с две думи Спасявай се!!!!То бива невървеж...ама моята каръщина никъде я няма!Сега съм доста притеснена,но имам време да проуча нещата,защото ако бях се исипала с големият багаж на летището и да няма кой да ме посрешне....е тогава паниката щеше да е още по голяма!Притеснява ме факта ,че съм сама,приятеля ми остава в БГ!Искам да попитам дали има на летището имиграционни които се занимават с посрещането и евентуално настаняване на каръци като мен....наистина нямам представа и моля хората минали по този път....имам предвид без посрещтачи да ме посъветват как е най правилно да постъпя?
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
-
-
Az niamah psre6ta4i, za6toto niamah blizki poznati v Montreal.
Ot leti6teto vzeh taksi, za 35 dolara do koiato i da e to4ka v tsentara na grada e fiksirana tarifa.
Kvartira sa6to niamah predvaritelno namerena i tai kato niamam sredstva za hotel za tsial mesets ( obiknoveno se otdavta ot parvo 4islo na mesetsa kvartirite, a pristignah v na4aloto na mesetsa), otidoh na mese4en naem v Berri Suites n ametro Berri Uqam.720 dolara za studio za mesets. Na sedmitsa mislia, 4e e 250 ili 350 CAD, vij na saita im.
www.berrisuites.com ili www.berrisuites.ca ne pomnia koi beshe ot dvata.
tel:514-483-0200 ili 514-483-0800.
Staite im ne sa luks, daje ne be6e mnogo 4isto, no pri hora bez srestva za hotel i blizki poznati, pri koito da otsednat e taka.
Spored men po-loshoto e, 4e niama telfon v staite, atoi e nujen za vis4ko.
Za malko pove4e pari, 770 CAD mojesh da naemesh studio za mesets na :adres 1900 Lincoln Suite 17. Za kontakti:telefon 514-938-8848, faks:414-937-8334 ili meil:raymenk@yahoo.com
Te predlagat i internet vrazka za 30 CAD otgore.
Успех !
Ot leti6teto vzeh taksi, za 35 dolara do koiato i da e to4ka v tsentara na grada e fiksirana tarifa.
Kvartira sa6to niamah predvaritelno namerena i tai kato niamam sredstva za hotel za tsial mesets ( obiknoveno se otdavta ot parvo 4islo na mesetsa kvartirite, a pristignah v na4aloto na mesetsa), otidoh na mese4en naem v Berri Suites n ametro Berri Uqam.720 dolara za studio za mesets. Na sedmitsa mislia, 4e e 250 ili 350 CAD, vij na saita im.
www.berrisuites.com ili www.berrisuites.ca ne pomnia koi beshe ot dvata.
tel:514-483-0200 ili 514-483-0800.
Staite im ne sa luks, daje ne be6e mnogo 4isto, no pri hora bez srestva za hotel i blizki poznati, pri koito da otsednat e taka.
Spored men po-loshoto e, 4e niama telfon v staite, atoi e nujen za vis4ko.
Za malko pove4e pari, 770 CAD mojesh da naemesh studio za mesets na :adres 1900 Lincoln Suite 17. Za kontakti:telefon 514-938-8848, faks:414-937-8334 ili meil:raymenk@yahoo.com
Te predlagat i internet vrazka za 30 CAD otgore.
Успех !
-
-
-
- Дякон Игнатий
Петя, драсни едно лично на Анито.Мисля,че преди време тя лансира идея за точно твоя проблем.
Иначе имигрейшъните дават инфо за по-евтини хотели или студ.общежития за първо време........................НО като гледам може да не ти потрябват,щото види се има още ХОРА..........................
Успех и дано пътуваме заедно........................
Иначе имигрейшъните дават инфо за по-евтини хотели или студ.общежития за първо време........................НО като гледам може да не ти потрябват,щото види се има още ХОРА..........................
Успех и дано пътуваме заедно........................
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ