Въпрос относно емиграцията на сина ми

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dafny

Въпрос относно емиграцията на сина ми

Мнение от dafny »

Разведена съм и не поддържам никаква връзка със съпруга си.Имам 18 годишен син.Искам да попитам дали е нужен документ, който да удостоверява че съпругът ми е съгласен детето да замине, или няма нужда да се иска неговото разрешение
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Вто Дек 06, 2005 1:54 am, променено общо 1 път.
Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

Za dete s navursheni 18 god. bastata nishto, ama nisto ne e nujno da podpisva, daje ne e mujno i da znae za imigraciata :)))
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Да не казвам голяма дума, ама и майката не е нужно да знае за емиграцията. Поправете ме, ако греша, но при навършени 18 години младежа не е ли самостоятелен кандидат?
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

c200 написа:Да не казвам голяма дума, ама и майката не е нужно да знае за емиграцията. Поправете ме, ако греша, но при навършени 18 години младежа не е ли самостоятелен кандидат?
Поправяме те :wink: :
Децата до 21 години се водят "зависими" членове на семейството (освен ако не са женени), а ако са редовни студенти издържани от родителите, може и да са над 21.
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
c200

Мнение от c200 »

поправям се :-)
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
rose

Мнение от rose »

И аз поправям -деца до 22 години се водят зависими... :wink:
nobleman

Мнение от nobleman »

dafny, имахме същия казус...така че те съветваме да попиташ първо бившия ти съпруг дали ще пусне момечето с теб, т.е. дали ще ти даде заветната декларация.
Аватар
rose

Мнение от rose »

Декларация за "дете" на 18 години... :shock:
Че това "дете" може само да взима решения, да пътува, където желае без да има нужда от разрешението на когото и било, освен разрешението на страната, в която отива т.е. виза... :lol:
nobleman

Мнение от nobleman »

rose написа:Декларация за "дете" на 18 години... :shock:
Че това "дете" може само да взима решения, да пътува, където желае без да има нужда от разрешението на когото и било, освен разрешението на страната, в която отива т.е. виза... :lol:
И аз преди няколко месеца бях на това мнение, че едно "дете" на 18 може само да взема решения за живота си, ама на интервюто друго се оказа... м- ю Ла Рю много държеше да му покажем тази декларация. Така, че би трябвало към имиграционните да отправиш това недоумение :? На мен лично не ми стана много ясно... било във връзка с тяхното законодателство.
Заключено