Blagodaria vi predvaritelno i ako niakoj znae neshto okolo temata neka pak spodeli zashtoto tova si e mutna India (moje bi pone za men

No667 написа:Shnorhele za kakvi credit card pitash tuka vav foruma za Quebec be maina,tuka chetat hora samo na social i si broiat stotinkite,pusni temata v "Forum Canada",tam imashe goliama diskusia skoro po vaprosa.
Zashto taka s losho be choveche? Tia deto ne sme na social ne mojem li da si broim stotinkite, da imame kreditni karti i da poseshtavame foruma za Quebec?No667 написа:Shnorhele za kakvi credit card pitash tuka vav foruma za Quebec be maina,tuka chetat hora samo na social i si broiat stotinkite,pusni temata v "Forum Canada",tam imashe goliama diskusia skoro po vaprosa.
bravosDino написа:Кийпъре,
Остави... Няма смисъл да се конфронтираме - и аз работя още от първия месец тук и стотинка не съм взел даром от държавата. Остави ги "великите" да си плюят. И аз се дразня от мечтата на някои хора (да си "висят" на социал и да "бачкат на черно") - защо аз трябва да се блъскам за такива тарикати?! Но има и хора, за които социалът е наистина спасение и те го ползват като крайна и разумна алтернатива, като през това време учат и се квалифицират, за да започнат добра работа. Лично познавам такива хора и се радвам, че успяват да се реализират. А за тарикатите - той, Господ, си знае...
Колкото до високомерието - според мен, то най-често е избиване на комплекси и опит за изпускане на парата от лични проблеми. И за това има доста примери във форума...
Така че, както казва Хайдушки - "нека бъдем хора", т.е. да сме човечни и да се държим възпитано.
Даниел
Всеки долар, който минава през кредитната карта е взет на кредит и следователно ти се отразява в кредитната история. Ако плащаш навреме, се отразява добреshnorhela написа:Shte trupam li istoria kogato si izpolzvam CC za obiknoveni razhodi ili zaduljitelno triabva da imam neshto na kredit/izplashtane za tova???
samia credit card ti pravi history, dori i da ne go polzvashshnorhela написа:Kolio blagodaria ti za otgovora, no edno neshta taka ili inache ne mi stana iasno. Shte trupam li istoria kogato si izpolzvam CC za obiknoveni razhodi ili zaduljitelno triabva da imam neshto na kredit/izplashtane za tova???
:
No667 написа:
A za Kralicata kakvo te drazni ne znam,nali e na kanadskite $$$ ?
Kefi se da i gledash obraza po-chesto i po mnogo![]()