Botzo,tochno takiva nomera mnogo obicham da se prilagaT na biurokratite. napravo ti se vazhishtavam! Strashno hitar nomer! Uvajavam hora kato teb ,koito sa uspiali da se preboriat s 'nevazmojni situacii' kato vashata s Libiicite. To nemoje biurokratite samo nas da ni cakat,to na tiah imam chuvstvoto che tova im e rabotata -da nameriat za kakvo da te varnat ,a ne kak da ti se svarshi rabota! Vsashnost koga mislite da letite za Canada?Kakvi sa vashite proekto -planove?
Kasmet!
...
I tuka e taka ,pochiva toya koyto moge da si go pozvoli,t.e. dokato pochiva mu plashtata ,za masata kato men ne e taka ,osven za pochivashtite na soc. pomoshti.Pochivkata e polezna za zdraveto ,no vredna za kesiyata ,ot mnogo pochivane kakto i ti go kaza otivash na peykata na ulicata.Nie s gena mi rabotim po 60ch. na sedmica ,tya na tri raboti ,a az na dve ,parite ni stigat ,no nyamamae nishto na strana ,ne zashtoto mnogo sme se razgarnali,taka prosto sa izchislili tuk parite da ti stigat i da si dovolen.Vchera platih 255d. danak na kolata i 105d. za pravoto da imam shof. knigka i dva zabraveni tiketa -138d. i 52d. i malkata ni radost -spestyavaniyata ni otidoha na kino.No dali e taka koy da ti kage ,za teb ste se chuvstvam udovletvoren ,che kato doydesh v Qc. ste sam parviyat chovek za kogoto ste si spomnish.
nishto podobno ,samo da te ukoraga i da te podgotvya ,stoto moge i da gresha ,no se dargish/izkazvash /taka vse edno ne idvash ot imigraciya ,a presen ,presen ot Bg. kakto po veceto ot nas.chestno da ti kaga ,ako byah vzel parviya avtobus do Ispaniya i na vtoriya den da sam na maslinite nyamashe da sam tolkova kritichno nastroen zashtoto sam napravil yasen i saznatelen izbor,tuk obache prisastvam po pravo/koeto sam si go zaslugil i mi e dadeno/ ot tam idvat i otbelegkte mi po nyakoi razminavaniya megdu dumi i dela ,predpolagash ne moite.