...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Botzo

...

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:23 pm, променено общо 6 пъти.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

А така! Само бой по главата за мързеливите и надути бюрократи!:luk:
Много ми хареса номера с тази Carta - Documento. Знаех си аз, че и Аржентина си има хубавите страни :wink: .
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:24 pm, променено общо 1 път.
Riba

Мнение от Riba »

bravos,pozdravleniya
:) :) :)
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:24 pm, променено общо 1 път.
Joy

Мнение от Joy »

Боцо,и аз заставам зад крайните ти думи за тази страна,кой както и да ме обвинява в расизъм...
Всички знаем историята с медиците ни ,жена ти е работила,а аз имам не малко колежки минали от там...Такива истории съм се наслушала,че просто съм наистина много учудена,но и много доволна за вас,че въпросъст ви все пак се е решил благоприятно!
С идиоти човек трябва да подхожда максимално хитро.

Поздрави!
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:22 pm, променено общо 1 път.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Super novina!!!
Обичам да преча
Botzo

Мнение от Botzo »

...
bateto

Мнение от bateto »

Izglegda ,che samo s tukashnite idioti nyama upraviya ,na vizantiyskiya nomer koyto mi zavartyaha moge da zavidi i Kadafi.Tuk ne proshtavat priyatel Dargavnata mafiya bdi nad struktorite si i nyama nakade da skachash,nay gnusnoto e kogato ti plyuyat v ochite i iziskvat ot teb da im se usmihvash ,zashtoto moge i da e po losho.Vzemama otnoshenie ,zashtoto plyuesh navsyakade ,bilo Argentina ,Balgariya ,Libiya ,no kato doydesh v stranata na pedalite i pedalskite otnosheniya moge i da se otrezvish.Pravya go s dobri chuvstva ,dano da sam ti polezen.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:23 pm, променено общо 1 път.
Nalex

Статус на канадец

Мнение от Nalex »

Боцо, радвам се, че си се справил с абсурдната ситуация.Добре, че са усетили, че ще имат проблеми с канадското посолство.Сигурен съм, че ако работата опреше до българското или нашите нямаше да си мраднат пръста или никой нямаше да им обърне внимание.Спомням си как на една акушерка, която работеше в нашето отделение по време на скандала в Либия и бяха тръшнали вратата под носа да се спасява сама.Бяха и помогнали от Италианското, та после тя успяла да се измъкне през Тунис, май че беше.Представям си какво я чакаше иначе.Казват, че единствено Бг не е успяла да измъкне медицинските си кадри оттам и са ги оставили да гният в ада на либийските зандани невинни.Всички останали държави са си спасили хората.Щото на тези типове по бг-посолствата от далавери не им остава време да си вършат работата.Те и такъв ценз са назначавани там- по шуробаджанашка , братовчедска и партийна линия линия.Всички тези информации ги имам от първа ръка.Предполагам, че в твоя случай вече си започнал да усещаш как нормалните държави дори и индиректно пазят правата на гражданите си.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Libiicite sa tapanari...
Az za edna broika ne otidok tam da bachkam za 1 godina...shtiah da izpusna sroka na medicinskite...
Dobre, che beshe Foruma i prekrasnite hora v nego!
Blagodaria vi za vsichko, priateli! Obicham vi!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Libiicite sa tapanari...
Az za edna broika ne otidok tam da bachkam za 1 godina...shtiah da izpusna sroka na medicinskite...
Dobre, che beshe Foruma i prekrasnite hora v nego!
Blagodaria vi za vsichko, priateli! Obicham vi!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено