koga izprashtat data za intervu
- avve
- Обратна връзка:
koga izprashtat data za intervu
вече минаха 3 месеца откато съм получила обратната разписка, че са ми получили документите и два месеца, откакто получих писмото от тях, че ще имам дата в еди коя си половина на годината! Знам че се чака 3 месеца , за да ти изпратят дата за интервю - някой чакал ли е повече от този период?
Savoir c'est pouvoir!
- petia4444
- Обратна връзка:
аз чаках дата за интервю 6 месеса,а бях уж втората половина на 2004,но знам че всички пуснали от септември 2004 натам,получиха писма февруари 2005,разбирай април-майска сесия,доидоха и писмата за юни-юли,та ако си втората половина на 2005 има време,не се притеснявай излишно,нали не са ти искали допълнително документи?няма място за притеснение!!!!УСПЕХ 

Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
- avve
- Обратна връзка:
благодаря
а много ми е интересно от датата на поканата за интервю до датата на интервюто какъв период време са ви дали - 3 мес.?6мес? така не се ли удължава прекалено много процедурата - по информационните сесии пеят една песен, а иначе....
Savoir c'est pouvoir!
-
- Обратна връзка:
всичко е мн индивидуално, зависи от мн неща месеца и бр молби
аз си подадох док в средата на август получих потвърждение за интервю до края на годината но когато до началото на декemри не дойде поканата им писах мил емаил отговориха ми че имат адм проблеми и че поканите ще дойдат не по рано от март
пратиха ми поканата по пощата а явно зареди кореспонденцията и по емаил ( но по ел пат не е практика) на 20.2.05 което прави точно 6 месеца след завеждане на досието във виена за интервю след още 2 месеца така че кат наближи срока за които са те известили ги обезпокои по маил или тел но недей по рано че се изнервят...
кураж и много мн търпение
и дано да си от късметлиите някои хора са на интервю 3-4 месеца след пращане на документи
аз си подадох док в средата на август получих потвърждение за интервю до края на годината но когато до началото на декemри не дойде поканата им писах мил емаил отговориха ми че имат адм проблеми и че поканите ще дойдат не по рано от март
пратиха ми поканата по пощата а явно зареди кореспонденцията и по емаил ( но по ел пат не е практика) на 20.2.05 което прави точно 6 месеца след завеждане на досието във виена за интервю след още 2 месеца така че кат наближи срока за които са те известили ги обезпокои по маил или тел но недей по рано че се изнервят...
кураж и много мн търпение
и дано да си от късметлиите някои хора са на интервю 3-4 месеца след пращане на документи
Последно промяна от ronni на Пет Юни 24, 2005 4:30 am, променено общо 3 пъти.
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
niama miasto za pritesnenie spored men-az si pratih dokumentite dekemvri 2004 i mi pisaha 4e parvata polovina na 2005 da o4akvam interviewto si-kam kraia na mart mi pratiha pokana za na4aloto na iuni-kato 4eta ima hora,koito 4akak t po-malko-ima takiva,na koito iskat i dopalnitelni dokumenti-pokanata se polu4ava-2-3 meseca predi interviewto-pone pri men e taka-uspeh