koga izprashtat data za intervu

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
avve
Обратна връзка:

koga izprashtat data za intervu

Мнение от avve »

вече минаха 3 месеца откато съм получила обратната разписка, че са ми получили документите и два месеца, откакто получих писмото от тях, че ще имам дата в еди коя си половина на годината! Знам че се чака 3 месеца , за да ти изпратят дата за интервю - някой чакал ли е повече от този период?
Savoir c'est pouvoir!
Аватар
trans

Мнение от trans »

Имай търпение :D
ние пратехме нашите док. декември а дата получихме май месец така че спокойно :D
успех
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

аз чаках дата за интервю 6 месеса,а бях уж втората половина на 2004,но знам че всички пуснали от септември 2004 натам,получиха писма февруари 2005,разбирай април-майска сесия,доидоха и писмата за юни-юли,та ако си втората половина на 2005 има време,не се притеснявай излишно,нали не са ти искали допълнително документи?няма място за притеснение!!!!УСПЕХ :D
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Заю Баю

Мнение от Заю Баю »

Здравейте,
и ние сме в същото положение, тия дни стават вече три месеца. Получихме уведомление че ще ни викнат втората половина на 2005, други документи не са искали (за сега) и надявам се да не поискат.
Чакаме.
Аватар
avve
Обратна връзка:

благодаря

Мнение от avve »

а много ми е интересно от датата на поканата за интервю до датата на интервюто какъв период време са ви дали - 3 мес.?6мес? така не се ли удължава прекалено много процедурата - по информационните сесии пеят една песен, а иначе....
Savoir c'est pouvoir!
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

всичко е мн индивидуално, зависи от мн неща месеца и бр молби
аз си подадох док в средата на август получих потвърждение за интервю до края на годината но когато до началото на декemри не дойде поканата им писах мил емаил отговориха ми че имат адм проблеми и че поканите ще дойдат не по рано от март
пратиха ми поканата по пощата а явно зареди кореспонденцията и по емаил ( но по ел пат не е практика) на 20.2.05 което прави точно 6 месеца след завеждане на досието във виена за интервю след още 2 месеца така че кат наближи срока за които са те известили ги обезпокои по маил или тел но недей по рано че се изнервят...
кураж и много мн търпение
и дано да си от късметлиите някои хора са на интервю 3-4 месеца след пращане на документи
Последно промяна от ronni на Пет Юни 24, 2005 4:30 am, променено общо 3 пъти.
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
neli78

Мнение от neli78 »

niama miasto za pritesnenie spored men-az si pratih dokumentite dekemvri 2004 i mi pisaha 4e parvata polovina na 2005 da o4akvam interviewto si-kam kraia na mart mi pratiha pokana za na4aloto na iuni-kato 4eta ima hora,koito 4akak t po-malko-ima takiva,na koito iskat i dopalnitelni dokumenti-pokanata se polu4ava-2-3 meseca predi interviewto-pone pri men e taka-uspeh
Заключено