Още от Монтреал
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Още от Монтреал
Здравейте,
Има една тема защо всички спират да пишат, ми просто ниама много време
Не сме си в наша квартира и...
В неделя имах път към Куин мери на запад от метро snowdon. Та имаше доста боклучки, но в понеделник като се събудих видях, че е започнало яко почистване. Между блокчетата минават с количка като за голф и с една щипка събират. По тротоарите минават с едни камиончета и с маркуч изсмукват боклуците. Но има още какво да се желае в това отношение на някои места.
Има доста мургавички и араби, за това е писано де, но който не му понася да знае, че е така поне по обществения транспорт, но проблеми няма.
Бях вече и на интервю за работа (благодарение на приятел, разбира се)
и менаджера видимо нямаше забележки, остава да мина и при големия boss.
Поздрави от Монтреал
Има една тема защо всички спират да пишат, ми просто ниама много време
Не сме си в наша квартира и...
В неделя имах път към Куин мери на запад от метро snowdon. Та имаше доста боклучки, но в понеделник като се събудих видях, че е започнало яко почистване. Между блокчетата минават с количка като за голф и с една щипка събират. По тротоарите минават с едни камиончета и с маркуч изсмукват боклуците. Но има още какво да се желае в това отношение на някои места.
Има доста мургавички и араби, за това е писано де, но който не му понася да знае, че е така поне по обществения транспорт, но проблеми няма.
Бях вече и на интервю за работа (благодарение на приятел, разбира се)
и менаджера видимо нямаше забележки, остава да мина и при големия boss.
Поздрави от Монтреал
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
foxxbater, видях го това с боклука, но такава им е организацията на някои места просто няма контейнери, но боклука си го събират. Аз говорех за хартийки по земята, но и тях ги събират и улица видях да мият днес.
Движението ми се струва доста по-спокйно от това в софето, даже и в центъра на Мтл. но още е рано за заключения не съм виждал движението по всяко време.
Движението ми се струва доста по-спокйно от това в софето, даже и в центъра на Мтл. но още е рано за заключения не съм виждал движението по всяко време.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Нещо за което не се бях сещал до сега, е че тук хората с алергии към полени (сенна хрема), ще имат много по-малко проблеми. При мен за сега е така. Непрекъснато косят и почти няма места с цъвтящи треви.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Ще се обадя на всички, чакайте само да се преместим в нашата квартира и да оправим багажа.
За сега почвам от понеделник пробно на малко часове.
ПС абе тия дето са сами тук незнам как са се оправили с носталгията ама мен ме подгони.
Разбирам ги вече всички като батето дето искат да се връщат, особенно такива който са имали и що годе добър живот в Бг
За сега почвам от понеделник пробно на малко часове.
ПС абе тия дето са сами тук незнам как са се оправили с носталгията ама мен ме подгони.
Разбирам ги вече всички като батето дето искат да се връщат, особенно такива който са имали и що годе добър живот в Бг
Ауу, Петров, недей така!
Дръж се момче, че първата носталгия е най-лека. После следват по-жестоките...
Събирай се с хора на твоята възраст и избягвай да оставаш сам, иначе става лошо...
А какъв оптимист беше, ех!
Бате, предлагам да не му утежняваш положението с тези зомбита, че както е уязвим сега, ще вземе да ти повярва!
Петров да слушаш само оптимисти! Баба знае две и двеста!
След 800 дни не се знае кой от двама ви с батето ще живее по-добре.

Петров, не се забутвай по разни фабрички за никакви пари, желай за себе си само най-доброто, цели се най-на високо и ще го постигнеш!
Успех и горе главата!

Събирай се с хора на твоята възраст и избягвай да оставаш сам, иначе става лошо...

А какъв оптимист беше, ех!

Бате, предлагам да не му утежняваш положението с тези зомбита, че както е уязвим сега, ще вземе да ти повярва!

Петров да слушаш само оптимисти! Баба знае две и двеста!
След 800 дни не се знае кой от двама ви с батето ще живее по-добре.

Петров, не се забутвай по разни фабрички за никакви пари, желай за себе си само най-доброто, цели се най-на високо и ще го постигнеш!
Успех и горе главата!