Още от Монтреал

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Още от Монтреал

Мнение от Kpetrov »

Здравейте,
Има една тема защо всички спират да пишат, ми просто ниама много време
Не сме си в наша квартира и...
В неделя имах път към Куин мери на запад от метро snowdon. Та имаше доста боклучки, но в понеделник като се събудих видях, че е започнало яко почистване. Между блокчетата минават с количка като за голф и с една щипка събират. По тротоарите минават с едни камиончета и с маркуч изсмукват боклуците. Но има още какво да се желае в това отношение на някои места.
Има доста мургавички и араби, за това е писано де, но който не му понася да знае, че е така поне по обществения транспорт, но проблеми няма.

Бях вече и на интервю за работа (благодарение на приятел, разбира се)
и менаджера видимо нямаше забележки, остава да мина и при големия boss.

Поздрави от Монтреал
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

:D Ох сега остава да те светна че половиния град си изхвърля боклука в торбички пред вратите на улицата и контейнерите са в пожелателно наклонение. :wink:
tochica

Мнение от tochica »

foxxbatter написа::D Ох сега остава да те светна че половиния град си изхвърля боклука в торбички пред вратите на улицата и контейнерите са в пожелателно наклонение. :wink:

:D :D :D :D
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

БРАВООО
ПЕЧЕЛИШ ОВАЦИИТЕ И ПОДКРЕПАТА НА ВСИЧКИ
ЗАД ТЕБ СМЕ
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

foxxbater, видях го това с боклука, но такава им е организацията на някои места просто няма контейнери, но боклука си го събират. Аз говорех за хартийки по земята, но и тях ги събират и улица видях да мият днес.
Движението ми се струва доста по-спокйно от това в софето, даже и в центъра на Мтл. но още е рано за заключения не съм виждал движението по всяко време.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

:D Аааааа ша са сетиш. :D Тук пък да ти кажа че който е измислил правилото на 4 стопа е бил умен човек. Мен в София два пъти ме забърсваха на път уж с предимство. :roll:
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Аааа да това е готино... даже и тия от малката улица могат да се включат ако има яко движение
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Нещо за което не се бях сещал до сега, е че тук хората с алергии към полени (сенна хрема), ще имат много по-малко проблеми. При мен за сега е така. Непрекъснато косят и почти няма места с цъвтящи треви.
Аватар
rose

Мнение от rose »

Най-интересното е, че и при мен е така! :lol:
Аз също имам поленова алергия и в България месец май и юни ми бяха най-тежките месеци...Тук определено се чувствам по-добре, може би защото и лятото започва по-късно, а прахът определено е много по-малко, а да не забравяме и по-високата влажност...
Botzo

Мнение от Botzo »

Кпетров,
продължавай с разказа че става интересно. Дано те вземат на работа.
Имаш поздрави от Яни.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Ще се обадя на всички, чакайте само да се преместим в нашата квартира и да оправим багажа.
За сега почвам от понеделник пробно на малко часове.

ПС абе тия дето са сами тук незнам как са се оправили с носталгията ама мен ме подгони.

Разбирам ги вече всички като батето дето искат да се връщат, особенно такива който са имали и що годе добър живот в Бг
Аватар
some

Мнение от some »

Каква носталгия бе момче - Дръж здраво бръснача!
bateto

Мнение от bateto »

Петров теб каква носталгия те подгони,аз няmаm такова чувство,проблеmът mи е ,че искаm да живея сред живи и истински хора на правилното mестосъс всичките иm добри и отрицателни качества,а не в общество със mили,учтиви,усmихнати и лицеmерни зоmбита.
Botzo

Мнение от Botzo »

Kpetrov написа:ПС абе тия дето са сами тук незнам как са се оправили с носталгията ама мен ме подгони.
Айде бе носталгия, за какво? Да не искаш да се върнеш за да довършиш работата със снайпера? Тогава мога и аз да ти помогна :wink:
Joy

Мнение от Joy »

Ауу, Петров, недей така! :shock: Дръж се момче, че първата носталгия е най-лека. После следват по-жестоките... :roll:
Събирай се с хора на твоята възраст и избягвай да оставаш сам, иначе става лошо... :roll:

А какъв оптимист беше, ех! :?

Бате, предлагам да не му утежняваш положението с тези зомбита, че както е уязвим сега, ще вземе да ти повярва! :D
Петров да слушаш само оптимисти! Баба знае две и двеста!
След 800 дни не се знае кой от двама ви с батето ще живее по-добре. :wink: :D

Петров, не се забутвай по разни фабрички за никакви пари, желай за себе си само най-доброто, цели се най-на високо и ще го постигнеш!
Успех и горе главата!
Заключено