Относно кратките срокове на за получаване на дата за интервю

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ljoni

Относно кратките срокове на за получаване на дата за интервю

Мнение от ljoni »

Здравейте
Има ли хора изпратили DCS след 31 март, които не са получили писмо с дата за интервю. Ние изпратихме на 12 април, на 5 май получихме потвърждение. Но има постинги на хора изпратили на 15 април , които вече са получили дата за интервю. Да считам ли че не са ни харесали нещо или е рано още да се шашкам.
Благодаря предварително
Juli-j
Обратна връзка:

Мнение от Juli-j »

Здравей!
Не се шашкаи защото има много ама много хора които чакат за дата за интервю повече от 6 месеца.Аз самата пратих моите документи на 22 Март и нямам дата-все още- а несмятам че кандидатурата ми е недобра :oops: Нема се плашите , интервютата ни ще са есента-и дай Боже - успешни. :lol:
А и погледнете от добрата му страна- ще имаме много време за да подобрим знанията си по френски :wink:
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Аз мисля, че трябва да драснете един е- маил до Виена и да ги питате защо нямате дата. Случвало се е някои от писмата да не пристигнат на време, така че за ваше успокоение е по-добре да им пишете.
Желая ви успех!
Заю Баю

Мнение от Заю Баю »

Здравейте,
и ние още нямаме дата за интервю. Документите ги пратихме на 17 март, потвърждението го получихме след десетина дена, не помня датата. Продължаваме да чакаме, но вече се замислям да им пиша.
Успех
Аватар
anakim

Мнение от anakim »

аз пуснах документите през март и имам дата за интервю на 14 0702005 и сега ми се ще да е по-късно защото на интервюто ще е ЛА РЮ а това е мноооогооо лошо така че по-добре септември отколкото юни или юли . Късмет на всички :D :D
Enigma

Мнение от Enigma »

И ние изпратихме документите през май (11.03.05), потвърждението дойде на 21.03.05г и оттогава нищо. Продължаваме да чакаме...Търпение и късмет на всички!
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Enigma написа:И ние изпратихме документите през май (11.03.05), потвърждението дойде на 21.03.05г и оттогава нищо. Продължаваме да чакаме...Търпение и късмет на всички!
хора, бе като пускате постинги,проверяваите ги за грешчици, не е много трудно
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
neli78

Мнение от neli78 »

az sam na interview iuni-pri la Rue-ta zasto e tolkova losho pri nego ne razbrah?
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

anakim написа:аз пуснах документите през март и имам дата за интервю на 14 0702005 и сега ми се ще да е по-късно защото на интервюто ще е ЛА РЮ а това е мноооогооо лошо така че по-добре септември отколкото юни или юли . Късмет на всички :D :D
Колега не е ли Лиза Бодуен тогава?сигурен ли си, че е Ла Рю?
NO PAIN NO GAIN
Заключено