Относно кратките срокове на за получаване на дата за интервю
Относно кратките срокове на за получаване на дата за интервю
Здравейте
Има ли хора изпратили DCS след 31 март, които не са получили писмо с дата за интервю. Ние изпратихме на 12 април, на 5 май получихме потвърждение. Но има постинги на хора изпратили на 15 април , които вече са получили дата за интервю. Да считам ли че не са ни харесали нещо или е рано още да се шашкам.
Благодаря предварително
Има ли хора изпратили DCS след 31 март, които не са получили писмо с дата за интервю. Ние изпратихме на 12 април, на 5 май получихме потвърждение. Но има постинги на хора изпратили на 15 април , които вече са получили дата за интервю. Да считам ли че не са ни харесали нещо или е рано още да се шашкам.
Благодаря предварително
-
- Обратна връзка:
Здравей!
Не се шашкаи защото има много ама много хора които чакат за дата за интервю повече от 6 месеца.Аз самата пратих моите документи на 22 Март и нямам дата-все още- а несмятам че кандидатурата ми е недобра
Нема се плашите , интервютата ни ще са есента-и дай Боже - успешни.
А и погледнете от добрата му страна- ще имаме много време за да подобрим знанията си по френски
Не се шашкаи защото има много ама много хора които чакат за дата за интервю повече от 6 месеца.Аз самата пратих моите документи на 22 Март и нямам дата-все още- а несмятам че кандидатурата ми е недобра

А и погледнете от добрата му страна- ще имаме много време за да подобрим знанията си по френски

- petia4444
- Обратна връзка:
хора, бе като пускате постинги,проверяваите ги за грешчици, не е много трудноEnigma написа:И ние изпратихме документите през май (11.03.05), потвърждението дойде на 21.03.05г и оттогава нищо. Продължаваме да чакаме...Търпение и късмет на всички!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
- Bily T
Колега не е ли Лиза Бодуен тогава?сигурен ли си, че е Ла Рю?anakim написа:аз пуснах документите през март и имам дата за интервю на 14 0702005 и сега ми се ще да е по-късно защото на интервюто ще е ЛА РЮ а това е мноооогооо лошо така че по-добре септември отколкото юни или юли . Късмет на всички![]()
NO PAIN NO GAIN