Здравейте!
Случаят ни е малко особен и ще се радваме да ни помогнете.
Аз и съпругата ми получихме медицинските формуляри юни, миналата година. Точно тогава, обаче, разбрахме, че тя е бременна и решихме да отложим прегледите за след като се роди бебчо. Сега вече бебо е факт и направихме постъпки за получаване на неговия медиц. формуляр. В допълнително писмо обяснихме на службата в Букурещ ситуацията (че ние вече имаме формуляри, които обаче са с изтекъл срок) и ако трябва, да пратят нови формуляри за нас. Получихме само формуляр за бебето. Обадихме се в София да си запишем час за прегледите и съответно питаме и там дали няма да има проблем с нашите медицински. Явно не бяха много наясно, тъй като ни посъветваха да се обадим в консулството в София. Ние решихме, за най-сигурно, да се обадим направо в Букурещ, но това ще стане чак в сряда. И докато чакаме решихме да се посъветваме с вас. Някой попадал ли е в подобна ситуация и какви са според вас възможните варианти?
Благодарим ви предварително.
Малко особен въпрос за медицинските!
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Една приятелка от Варна ми беше казала за нещо подобно. Подобното е, че и нейните медицински бяха с изтекъл срок, но не знам колко точно. Посъветвах я да се обади в МОМ или Вита. Вече не помня на кое от двете места беше звъняла, но й казаха, че няма проблем да отиде на медицинските с вече изтеклия формуляр. И всичко беше ОК. Така че ако от МОМ не знаят, можете да звъннете до Вита. Координатите им можете да вземете от тук: www.vita.bg
Дано да съм успяла да помогна
Късмет
Дано да съм успяла да помогна

Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

Искам да те попитам нещо относно бебето.За него само формуляр за медицинските ли сте поискали?Плащат ли се за бебето ,родено вече в края на процедурата и първите такси, или изобщо трябват ли за него някакви други документи
.

Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
Плащат се 132 USD, които се пращат заедно с акта за раждане, сертификата за селекция (който също се заплаща, но забравих сумата) и анексите при искане на медицинския формуляр.didi-did написа:Искам да те попитам нещо относно бебето.За него само формуляр за медицинските ли сте поискали?Плащат ли се за бебето ,родено вече в края на процедурата и първите такси, или изобщо трябват ли за него някакви други документи.