Здравейте,
дългата борба с агенциите за преводи свърши ( не ходете в "OLIMP JV" намираща се на "Любен Каравелов" 12) предстои ни да изпратим документите си до Виена и бихте ли ни посъветвали как да го направим. Да разчитаме ли на пощите или по куриер и случайно ако знаете и цени, не се притеснявайте да пишете:-).
Документи до Виена
-
Документи до Виена
Je suis venu,
J'ai vu,
J'ai vaincu!
J'ai vu,
J'ai vaincu!
-
Когато получих уведомителното писмо от Виена (че ми искат паспортите за да сложат визите в тях) в него пишеше, че ако не посоча друг начин паспортите ми ще бъдат върнати с Priority post. Аз не посочих друг начин.
Сложих си паспортите и всичко, което ми искаха в един плик с балончета и ги изпратих с препоръчана пратка от Централна поща в Пловдив. В уреченото време ми върнаха визите с препоръчана поща. Аз не съм си била в къщи и ми бяха залепили бележка на вратата да ида да си взема пратката от пощата. Когато отидох ме накараха да се разпиша в една книга и ми дадоха плика с документите. това е моят опит.
Един приятел използва софийска фирма да му получи паспортите от Букурещ, така че и този номер минава, но моят сучай се гледаше във Виена...
Сложих си паспортите и всичко, което ми искаха в един плик с балончета и ги изпратих с препоръчана пратка от Централна поща в Пловдив. В уреченото време ми върнаха визите с препоръчана поща. Аз не съм си била в къщи и ми бяха залепили бележка на вратата да ида да си взема пратката от пощата. Когато отидох ме накараха да се разпиша в една книга и ми дадоха плика с документите. това е моят опит.
Един приятел използва софийска фирма да му получи паспортите от Букурещ, така че и този номер минава, но моят сучай се гледаше във Виена...
-
Днес си пратихме документите , но стана малко объркване. В централна поща вместо на гишето EMS-Bulpost се оказахме на някакво друго гише за препоръчани пратки за чужбина. Усетихме се чак като платиме 29 лв. за 630гр. пратка за Виена. Но беше късно да си вземем пратката обратно. Дано пристигне жива и здрава. М/у другото 12 лв. е сухопътно до Виена:-)
Je suis venu,
J'ai vu,
J'ai vaincu!
J'ai vu,
J'ai vaincu!