За чакащите инервю

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

значи явно с илиана сме били заедно на интервю 2003.

влязохме - мархаба на френски.
тва ли са ви документите-тва са
пита за датите по документите - казахме и.
после започнаха да си бъбрят с жената,нещо по францушки бърратабърррата нали и двете не могат да казват ррр-не са ходили на логопед :lol: и намериха общ език
говориха си за круизните кораби ,на които жена ми е работила доколкото долових,след това жена ми я поразпита нещо за счетоводствотои тя се впусна да обяснява,да вади брошурки- след 15-20 минути всичко приключи взе да ни стиска ръцете и да ни честити нещо( аз се заоглеждах кат обран евреин-кво стана тука ве-минахме ли) жената каза абе мълчи ,кимай и се усмихвай и да се махаме.
и тъй тая жена хич не се заинтерсува колко съм велик и ква торба сертификати имам.
не останах с впечатление да има какъвто и да е конспект с въпроси,както широко се прокламира в тоя форум,освен разбира се стандартното - където и да отидеш те питат -ся тия документи истински ли са?
ми то остава и да си признаеш :roll:
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

AniK написа:Merci beaucoup, Linko!
Само, че не разбрах как и двамата са в един период- писал си от 6 юни до 16 юли, че е Mr La Rue Jean , a от 3 юли до 29 юли - Mr Beaudoin Lise . Така се препокриват в периода от 3 юли до 16 юли- кой ще е в този период- Mr La Rue Jean или Mr Beaudoin Lise ?

И ние бяхме от летните интервюта на 2003 г. и тогава изпитващите бяха 2, едната е била тази госпожа, за която пише ТНС, а ние бяхме при другата, която беше някаква Даниел ...., ама коя Даниел ми се губи вече !
nobleman

Мнение от nobleman »

Четох стари постинги за мосю Ла Рю и като, че ли повечето бяха положителни. Но все пак нека в оставащите дни до интервютата да поговорим за него. Какво имам в предвид-всякаква информация ще ни е от полза...Как да се държим по време на интервюто? Документи...разбрах, че бил адски стриктен и ако се усъмни нещо - лошо, много лошо може да се случи...Въпросите и отговорите били кратки и ясни...Но все пак хубаво е да разберем какво иска той от нас-затова ще ни е нужна помощта на вече минали при него. Вярно ли е, че критериите му за френски били много високи и каква мотивация можем да кажем...
Благодаря предварително на всички, които ще дадат своя принос, за да можем да се представим и ние на нужната висота пред мосю Ла Рю.
Аватар
Igor
Обратна връзка:

Мнение от Igor »

ТНС, все пак има разлика между изпитващите. Струва ми се че току що заминалия Беноа Оде е в групата на по строгите (имаше много върнати). Ла Рю също важи за стриктен.

Ноблеман, виж за мотивацията тук:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=12583
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

http://www.bgcanada.com/oldforum3/viewt ... 83e6489cc2

eto podrobno opisanie na moeto interviu, 4e ve4e sam pozabravila detailite
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Точките,точките,драги мой приятели са водещи на тия пусти интервюта,а изпитващия е като фон-къде по-тъмен, къде по-светъл.То на тая сесия дето мина ,че фона беше от по-тъмните е факт.
Успех желая на сичкото кандидат/ки през топлите летни сесий...
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Vesi K

Мнение от Vesi K »

Благодарим ти мнгого за инфото Linko! Златен си!
Vesi K
Заключено