Днес агенция "Linko-RENS" научи, че в един столичен хотел са направени следните резервации:
- Mr La Rue Jean - 06.06. - 16.07. - стар наш познайник
- Mr Beaudoin Lise - 03.07 - 29.07. - този не го знам. Нещо не ми се връзва това "Lise" с "Mr", но така е записано. Може някой да го е чувал.
Успех на готвещите се!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Linko написа:Днес агенция "Linko-RENS" научи, че в един столичен хотел са направени следните резервации:
- Mr La Rue Jean - 06.06. - 16.07. - стар наш познайник
- Mr Beaudoin Lise - 03.07 - 29.07. - този не го знам. Нещо не ми се връзва това "Lise" с "Mr", но така е записано. Може някой да го е чувал.
Успех на готвещите се!
Линки, а в кой хотел отсядат пичовете?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Linko написа:Иване, те винаги са отсядали в х-л "Радисън" (Radisson).
Не са много глупави, ШЪ знаЙш!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Merci beaucoup, Linko!
Само, че не разбрах как и двамата са в един период- писал си от 6 юни до 16 юли, че е Mr La Rue Jean , a от 3 юли до 29 юли - Mr Beaudoin Lise . Така се препокриват в периода от 3 юли до 16 юли- кой ще е в този период- Mr La Rue Jean или Mr Beaudoin Lise ?
Ами може и двамата да интервюират през този период, АниК.
А и все пак това е просто справка от една резервация, от която не можем да извлечем конкретно интересуващата те информация. Всичко по-нататък е въпрос на предположения.
Но едва ли някой би предположил, че който и да е от двамата господина, идва да разгледа красотите на България.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Лиз Бюдуан или както там се пррроизнася-никой ли не се падал при нея?
ние с жената минахме за 15 минути лафче-много лека и приятна жена.
не знам каква мания сте развили и какво разузнаване- да дебнете кой изпитвал-излишна смешна история според мен - трябва да си голяма издънка, за да те скъсат.
особено тоя пич калите като четох - завършил френската и скъсан леле
тук сме сума народ дето едно бонжур на френски не сме казали на интервюто и сме минали.
Linko написа:- Mr Beaudoin Lise - 03.07 - 29.07. - този не го знам. Нещо не ми се връзва това "Lise" с "Mr", но така е записано. Може някой да го е чувал.
4uval go e, 4uval go e.
Vsa6tnost Mr. Beaudoine e edna bezli4na gospoja na okolo 40, izglejda spokoina, izpitva po konspekta (t.e. pridarja se tvardo po formuliarite). Moite vpe4atlenia sa mnogo dobri, minah za 20 min. ot koito pone 10 mi obiasniava6e razni ne6ta. Govori dobre (pone za i razbirah nad 80%, imaiki predvid ujasnia mi frenski togava. Po otzivite ot moito vreme (feb, 2003) mai niama6e skasani ili nedovolni.
Uspeh na vsi4ki
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
THC, моля те, дай повече информация как протичат интервютата при Beaudoin Lise.
Моля и всички останали, които знаят нещо за Beaudoin Lise да го напишат.
Предварително ви благодаря!