ВЪПРОС

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
paradis

ВЪПРОС

Мнение от paradis »

Здравейте на всички!
Първо искам да благодаря на Линко за оказаната помощ,относно документите за кандидатстване.Сега искам да попитам дали някой има точният адрес във Виена за разглеждане на документи и банковата сметка за плащане на таксата.Занимавам ви с подобни въпроси,защото не съм сигурна дали в посочените в статиите за емиграция адреси са достоверни,а когато следвам линковете,за да проверя ми се отговаря,че страницата не може да бъде намерена.
Освен това ме интересува дали има увеличение на таксите за разглеждане на документите?Ние сме 3-членно семейство и доколкото разбрах таксата при кандидатстване е 690CAD.Моля,ако имате информация да я споделите,за да не допусна глупава грешка!
Благодаря Ви предварително!
СВОБОДА за българките в Либия!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Абсолютно точна ти е сметката, paradis, на толкова възлиза общата сума за тричленно семейство. Няма изменение на сумите и същите са в канадски долари. Ако използваш каквато и да е друга валута, просто ще трябва да имаш предвид курса за деня.
Не знам кои линкове не ти се отварят, но сумите за таксите, адреса на банката и как става изпращането на парите можеш да видиш ТУК
А молбата за селекция и всички останали документи се изпращат на следния адрес:

Bureau d'immigration du Québec à Vienne
a/s de l'Ambassade du Canada
Laurenzerberg 2
Bürocenter Stiege 2, 2.OG
A-1010 Vienne
Autriche

Във верността на горепосочения адрес може да се убедиш от ТУК, или от ТУК
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
paradis

Мнение от paradis »

Не знам как да ти се отблагодаря,Линко!Без теб съм загубена!

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!!!!

ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!
СВОБОДА за българките в Либия!
Juli-j
Обратна връзка:

Мнение от Juli-j »

Molia vi spe6no.Az izpratih parite ot Banka Biohim,no sega kato poglednah ima niakakv pe4at na:
"Bank Financial Group
THE TORONTO-DOMINION BANK
GLOBAL OPERATIONS,TD TOWER..."

PAY TO:GOVERNEMENT DU QUEBEC

mOLIA VI KAZETE DALI E GRE6NO.Biaha mi kazali 4e tam si znaiat to4nite danni-da ne se pritesniavam.
4akam otgovorite vi s netarpenie :oops:
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Не може да се даде еднозначен отговор, на базата на посочената информация.
Вие коя банка-получател посочихте в нареждането за превод? Би трябвало да е тази - BANK AUSTRIA-CREDITANSTALT в Австрия.
Поне в частта си "В полза на:" ("Bénéficiaire :"/"Beneficiary:") преводът е правилен. Парите наистина са в полза на правителството на Квебек.
Ако и мотива за плащане е от вида:

На френски
Motif de paiement: Frais d'examen de la demande de (exemple) MARTIN, Jacques - 52/08/02 + adresse
На английски
Reason for payment: Fees for the examination of the application of (example) MARTIN, Jacques - 52/08/02 + address,

то може и да ви признаят превода. Ако не ви го признаят, ще ви уведомят писмено за това.
Juli-j
Обратна връзка:

Мнение от Juli-j »

Ne sam izpolzvala plategno naregdane a 4ek.Niama drugi danni za adres na polu4atel ili drugo :cry:
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Възможно е Биохим да е купила CAD от Канадска банка и това да е указано на документа.Ние направихме плащането чрез ОББ и те купиха CAD от ROYAL BANK -TORONTO, НО НАПРАВИХМЕ БАНКОВ ПРЕВОД.
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Видно е, Juli-j, че трябва да покажеш документа, за който говориш, на вещо лице, или да отидеш директно в банката за разяснения.
Май притесненията ти идват от непознаване на банковата услуга и неразбиране съдържанието на документа. Използвайки неточни понятия при въпросите си, рискуваш да получиш какви ли не стресиращи отговори.
Аз поне се отказвам да правя каквито и да е предположения повече, за да не те притеснявам допълнително.
Заключено