Психо-разрез в смисъл на дисекция на форума...кой кой е ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Godis

Психо-разрез в смисъл на дисекция на форума...кой кой е ?

Мнение от Godis »

Малко смях няма да е зле аaa :?: :lol:

Колко участника в bgcanada.com са необходими за да сменят една крушка? Отговор: 1193

1 сменя крушката и пише във форума, че крушката е сменена.

12 споделят подобни техни дейности по замяна на крушки, които са извършили някога.

7 предупреждават, че смяната на крушки може да бъде опасна.

27 намират граматически грешки в предишните съобщения

53 започват да спорят за тези граматически грешки

156 пишат до администраторите на форума за недопустимото обсъждане на замяната на крушки във форума

41 човека поправят граматични и стилистични грешки в темите на тези, които преди това са намирали граматични и стилистични грешки

109 се опитват да пренесат обсъждането във форумите на друг сайт.

203 се опитват да им обяснят, че не трябва да е в този сайт, а в друг сайт

111 пишат, че всички ние използваме крушки и е напълно допустимо да се пише за тяхната замяна в този форум.

306 спорят, къде е по-добре да се купуват крушки и какви методи за тяхната замяна са по-ефективни, кой крушки се сменят лесно и кои - не.

27 изпращат линкове на сайтове, където могат да се видят различни модели крушки.

14 съобщават, че тези линкове не работят и изпращат правилните линкове.

3 пишат, че са намерили на тези сайтове материали, касаещи форума и правещи обсъждането допустимо.

33 сортират всички предишни мнения, събират ги в един голям текст и накрая добавят своето мнение.

12 заявявят, че напускат този просташки и некадърен форум завинаги, защото не могат да понасят нито сайта, нито хората, които пишат във форума.

4 предлагат да се напишат FAQ по въпроса с крушките и тяхната подмяна.

25 предлагат да се направи отделен форум по този въпрос.

47 заявяват, че нов форум не е необходим.
Аватар
Maria

Мнение от Maria »

:lol: :lol: :lol:

Това наистина е знаменито...поздравления!
Интересно щи ми е сега да видя последващите коментари и ... линчове. :P
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Доста добро хрумване,Godis!!!!!
Хареса ми написаното. :lol: :lol: :lol:
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Така и не можах да схвана това аритметична прогресия ли е или геометрична :))))), правопропорционална зависимост или обратнопропорционална !:thinkerg:
Тези които четем форума от сто години просто от време на време си правим гимнастика на пръстите по клавиатурата и се забавляваме! Това е !!! :partysmiley:
Краят на семицата - за някои последен работен ден - едни ще свършат след само след няколко часа , а други след доста !

Приятни почивни дни !
:partytime:
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Bravo Godis!!! Dosta to4no opisanie na otno6eniata v na6ia forum.
:beer:
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

I edin kazva 4e Godis pak e prekalil s birata! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Genialno, Godis! Two Thumbs Up! :thumbsup:
Vyarno e, absolyutno sam saglasen, no ti si go podnesal po neveroyatno ostroumen nachin! Bravo! :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Excellent!!! :rotfl: :rotate:

:thumbsup: [/quote]
Обичам да преча
Аватар
Val

Мнение от Val »

Godis,

Super!!! :D :D :D

Obache, zabeliazvam izvestni propuski. :P Mislia, che sa neobhodimi poveche hora za taia krushka, poneje:

17 pitat otkade uchastnikat, koito e smenil krushka, ima pari, za da si ia kupi (respektivno: s kolko pari e doshal v Canada?)

131 obviniavat uchastnika, che laje, poneje e obshtoizvestno, che v Canada krushkite ne mogat da se smeniat, tai kato tia e nai-skapanata darjava, a pak krushkite i sa palen bokluk i izobshto ne mogat da se meriat s evropeiskite.

165 nastoiavat zlopoluchniat uchastnik da ne zablujdava tezi, koito sa v BG, che e lesno i obichaino za edin imigrant da smeni krushka v Canada (ne i pri tazi diskriminacia i vrajdebna obstanovka!)

Cheers! :beer2:
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...navremeto imah edna u4itelka deto kato razbra 4e sum Svetlio, me pita dali sum krusten na diado mi Lambi!!! :D
...obiasnih i 4e sum na baba mi Kru6ka :idea: : !!!....prosto dopulvam temata za kru6kite de, 4e mi se vidia interesna! :beer:
...a ina4e za fenovete na statistikata pove4eto el kru6ki v BG v momenta sa vnos ot China...mislia 4e toia fakt triabva da se ot4ete v diskusiata! :shock:
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Sven написа:...navremeto imah edna u4itelka deto kato razbra 4e sum Svetlio, me pita dali sum krusten na diado mi Lambi!!! :D
...obiasnih i 4e sum na baba mi Kru6ka :idea: : !!!
Mnogo dobre si y otgovoril. :lol: Az po toya povod se setih za edin leko necenzuren vic :oops: Dvam dyadovci si govoreli i edniyat kazal, che ima vnuchka i sa ya krsili Svetla! Drugiyat popital, zashto Svetla? Ami, na dyado y Lambi, otgovoril drugiyat :P A, drugiyat se pohvalil, che vnukat mu sa go krstili Madyo. Na kogo taka?-popital na svoy red drugiyat dyadka. Ami, na dyado mu Tashko, otgovoril drugiyat. Abe, imena vsyakakvi. Sorry, che se otklonih ot temata.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
filanki6iata

Мнение от filanki6iata »

:idea: Zabravil si edin! -sebe si :lol: revizora :idea: :wink:
m.d. kak mislite ,pri prebroiavaneto na naselenieto ,triabva li da se vkliu4va broikata i na popovete ! :?:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

:D :D
Пропусна да напишеш за :
- около (?!?) 318 поздравяват сменявача на крушката, честитят му и му желаят всичко най-хубаво в новото му поприще - крушкосменец;
- над 273 казват, че сменяването на първата крушка е само началото; трудното престои оттук нататък;
- 73 задават въпрос към горните над 273 - откъде знаят или защо смятат, че това му е първата крушка на човека;
.................
И така си текат нещата...а междувременно се оказва, че крушката е здрава, проблема е в ключа на лампата...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено