Психо-разрез в смисъл на дисекция на форума...кой кой е ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Godis

Психо-разрез в смисъл на дисекция на форума...кой кой е ?

Мнение от Godis »

Малко смях няма да е зле аaa :?: :lol:

Колко участника в bgcanada.com са необходими за да сменят една крушка? Отговор: 1193

1 сменя крушката и пише във форума, че крушката е сменена.

12 споделят подобни техни дейности по замяна на крушки, които са извършили някога.

7 предупреждават, че смяната на крушки може да бъде опасна.

27 намират граматически грешки в предишните съобщения

53 започват да спорят за тези граматически грешки

156 пишат до администраторите на форума за недопустимото обсъждане на замяната на крушки във форума

41 човека поправят граматични и стилистични грешки в темите на тези, които преди това са намирали граматични и стилистични грешки

109 се опитват да пренесат обсъждането във форумите на друг сайт.

203 се опитват да им обяснят, че не трябва да е в този сайт, а в друг сайт

111 пишат, че всички ние използваме крушки и е напълно допустимо да се пише за тяхната замяна в този форум.

306 спорят, къде е по-добре да се купуват крушки и какви методи за тяхната замяна са по-ефективни, кой крушки се сменят лесно и кои - не.

27 изпращат линкове на сайтове, където могат да се видят различни модели крушки.

14 съобщават, че тези линкове не работят и изпращат правилните линкове.

3 пишат, че са намерили на тези сайтове материали, касаещи форума и правещи обсъждането допустимо.

33 сортират всички предишни мнения, събират ги в един голям текст и накрая добавят своето мнение.

12 заявявят, че напускат този просташки и некадърен форум завинаги, защото не могат да понасят нито сайта, нито хората, които пишат във форума.

4 предлагат да се напишат FAQ по въпроса с крушките и тяхната подмяна.

25 предлагат да се направи отделен форум по този въпрос.

47 заявяват, че нов форум не е необходим.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Maria

Мнение от Maria »

:lol: :lol: :lol:

Това наистина е знаменито...поздравления!
Интересно щи ми е сега да видя последващите коментари и ... линчове. :P

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Доста добро хрумване,Godis!!!!!
Хареса ми написаното. :lol: :lol: :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Така и не можах да схвана това аритметична прогресия ли е или геометрична :))))), правопропорционална зависимост или обратнопропорционална !:thinkerg:
Тези които четем форума от сто години просто от време на време си правим гимнастика на пръстите по клавиатурата и се забавляваме! Това е !!! :partysmiley:
Краят на семицата - за някои последен работен ден - едни ще свършат след само след няколко часа , а други след доста !

Приятни почивни дни !
:partytime:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Bravo Godis!!! Dosta to4no opisanie na otno6eniata v na6ia forum.
:beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

I edin kazva 4e Godis pak e prekalil s birata! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Genialno, Godis! Two Thumbs Up! :thumbsup:
Vyarno e, absolyutno sam saglasen, no ti si go podnesal po neveroyatno ostroumen nachin! Bravo! :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Excellent!!! :rotfl: :rotate:

:thumbsup: [/quote]

POSTREACT(ions) SUMMARY

Обичам да преча
Аватар
Val

Мнение от Val »

Godis,

Super!!! :D :D :D

Obache, zabeliazvam izvestni propuski. :P Mislia, che sa neobhodimi poveche hora za taia krushka, poneje:

17 pitat otkade uchastnikat, koito e smenil krushka, ima pari, za da si ia kupi (respektivno: s kolko pari e doshal v Canada?)

131 obviniavat uchastnika, che laje, poneje e obshtoizvestno, che v Canada krushkite ne mogat da se smeniat, tai kato tia e nai-skapanata darjava, a pak krushkite i sa palen bokluk i izobshto ne mogat da se meriat s evropeiskite.

165 nastoiavat zlopoluchniat uchastnik da ne zablujdava tezi, koito sa v BG, che e lesno i obichaino za edin imigrant da smeni krushka v Canada (ne i pri tazi diskriminacia i vrajdebna obstanovka!)

Cheers! :beer2:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...navremeto imah edna u4itelka deto kato razbra 4e sum Svetlio, me pita dali sum krusten na diado mi Lambi!!! :D
...obiasnih i 4e sum na baba mi Kru6ka :idea: : !!!....prosto dopulvam temata za kru6kite de, 4e mi se vidia interesna! :beer:
...a ina4e za fenovete na statistikata pove4eto el kru6ki v BG v momenta sa vnos ot China...mislia 4e toia fakt triabva da se ot4ete v diskusiata! :shock:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Sven написа:...navremeto imah edna u4itelka deto kato razbra 4e sum Svetlio, me pita dali sum krusten na diado mi Lambi!!! :D
...obiasnih i 4e sum na baba mi Kru6ka :idea: : !!!
Mnogo dobre si y otgovoril. :lol: Az po toya povod se setih za edin leko necenzuren vic :oops: Dvam dyadovci si govoreli i edniyat kazal, che ima vnuchka i sa ya krsili Svetla! Drugiyat popital, zashto Svetla? Ami, na dyado y Lambi, otgovoril drugiyat :P A, drugiyat se pohvalil, che vnukat mu sa go krstili Madyo. Na kogo taka?-popital na svoy red drugiyat dyadka. Ami, na dyado mu Tashko, otgovoril drugiyat. Abe, imena vsyakakvi. Sorry, che se otklonih ot temata.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
filanki6iata

Мнение от filanki6iata »

:idea: Zabravil si edin! -sebe si :lol: revizora :idea: :wink:
m.d. kak mislite ,pri prebroiavaneto na naselenieto ,triabva li da se vkliu4va broikata i na popovete ! :?:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

:D :D
Пропусна да напишеш за :
- около (?!?) 318 поздравяват сменявача на крушката, честитят му и му желаят всичко най-хубаво в новото му поприще - крушкосменец;
- над 273 казват, че сменяването на първата крушка е само началото; трудното престои оттук нататък;
- 73 задават въпрос към горните над 273 - откъде знаят или защо смятат, че това му е първата крушка на човека;
.................
И така си текат нещата...а междувременно се оказва, че крушката е здрава, проблема е в ключа на лампата...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено