А сега де? мога ли така да взема гражданство или не мога се пита в загадката

ами аз законно си излизам и те ме регистрират примерно, но обратното влизане няма да знаят кога е , щото аз през щатите ще влезна. а и защо да ми искат паспорт кат влизам от САЩ? влизам си с перм. картата, къде е проблема? все едно ако ида до ЛАс Вегас да метна една рулетка и връщайки се в Торонто да ми искат паспорт, защо? с перм. картата е достатъчно.Canuck написа:Sasho, kakvi sa tezi kazusi deto ti idvat naum![]()
Imam vaprosi.
Kak shte izleze ot Canada da ide do BG, v smisal bez da razberat kanadcite, che napuska Canada tozi PR? Govorim za zakonno napuskane, a ne pesh prez Maine.![]()
Ako vliza ot USA v Canada i ne e kanadec, shte mu poiskat i passport.
Kakvi danachni deklaracii shte popalni po vreme na otsastvieto si?
Ако вярваш че, американците няма да те спрат за проверка, може да пишеш веднага на дядо Коледа, че искаш Ролс-Ройс и мир в Близкия Изток.sasho71 написа:e добре де Коко,
значи ако ида до Ниагара и там реша да мина по мостчето към Бъфало да разгледам. Чувал съм че може и да не те спрат за проверка американците. При връщането /примерно след 2 месеца/ канадците ме спират и аз казвам че съм отишъл преди 1 час просто ей така да видя водопада от другата странате как ще ги отчетат тези 2 месеца? никак. не вярвам да има залегнали по храстите агенти дето те снимат кога си влезъл и излезъл:D
Как няма да те спрат за проверка? Ако си с български паспорт и американска виза, ще те снимат и ще ти вземат отпечатъци, а ако им се видиш съмнителен за нещо може и стрийп сърчsasho71 написа:e добре де Коко,
значи ако ида до Ниагара и там реша да мина по мостчето към Бъфало да разгледам. Чувал съм че може и да не те спрат за проверка американците. При връщането /примерно след 2 месеца/ канадците ме спират и аз казвам че съм отишъл преди 1 час просто ей така да видя водопада от другата странате как ще ги отчетат тези 2 месеца? никак. не вярвам да има залегнали по храстите агенти дето те снимат кога си влезъл и излезъл:D