da! interu 20.04 -9 h

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ronni
Обратна връзка:

da! interu 20.04 -9 h

Мнение от ronni »

zdrawejte hora
izwinjawam se ce e na latinica no w momenta njama kak
minah mn lesno wapreki ce naprawih powedenceski greski!
otidoh w 8.45h i ohranata me warna zastoto ne bili dosli
w 8.55h wlajzah i izcakah 10-15 min ne sam si gledala casownika bjah nawan w 9.33h
parwite mu dumi bjaha kakwo huubawo wreme na wan :) i wie ste odobrena no trjabwa da naprawim interuto stoto e formalnost , ce imam profesia ot kojato imat nuzda (- mojata ne e sawsem sastata -tuka tazi dr profesia ne moga da ja upraznjawam s tazi si diploma )-nesto w tozi duh resih ce ne sam razbrala dobre na fona na wsicko koeto naprawi prez sesiata dotuk
kato zapocnahme barborih barzo s greski - naklara me da si speluwam imenata a moite sa mn dalgi - prewodackata mi pomogna az ne se pritesnih ot tiowa wapreeki ce bjah pislaa 9/10objasnih ce ne si speluwam imeto wseki den i si lecese ce se pritesnjawam leko razpitwa me po formuljara - NORAZBARKANO posika samo diplomi i pasport pita me za motiwacvia, zasto montreal, nesto specificno za profesiata mi po princip az go zabih s protokol ot montreal po pojata oblast, na angl me pita za hobby - ne uspjah da otgowora dobre bese fraanglais, edinicni dumicki
gleskite _ opitah se da mu nabutam parwi cerificat na cambriga - ne go iskase posle go pogleda ot uctiwost
goworihme edin warhu drug za bezrabioticata w quebec - az se usetih - kolko e bezzabot a z mu wikam 8% , pri emigle nowodosli 13%, ( towa e negowo izlsedwane) toj zapocna da mi objasNJAWA DA 13% NO NAMALJAWA AZ MU KAZAH A TUKA E 17% BEZ DA SME IMigreta, ne me popita sto iskam da imigriram a azsto quebec,
pokazah mu rabota namerena w nacalo i sreda na prof stablica pita me w koi kompanii - ne mozah da se porientioram
goworihme za rabota mi bez podrobnosti
pomoli me da mu pokaza kade e gatino - tam sa mi priatelite - kartata bese stranna poiskah razresenie tarsih 2 min nakraja namerih ottwa i toj mi se zaradwa ce imam orientir
pita me dali sam patuwala w bg - to i mu kazah za weliko tarnowo i nesebar i
kogato mi razpecatwase certificata mi kaza ceprewodackata ste miu objasniu njakoi nesta i az se premestih na dr stol - i towa go podrazni
imase nesta po koito mozese da me razbie no ne go naprawi
prewodackata e rezerwirana no mu kaza ce caplatata mi prez 200 i neznam koija si e bila 280lw i toj p[adna nakraja mi kaza da ne si zabrawja dok - njamase pozelah mu dobar den
towa e goljam uspeh na wsicki ne e strasno dori i da prawite greski
zelaja wi uspeh na wsicki i badete sebe si
ronni
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

a dokato cakah da wi kaza kato wlizh imase edna zena za wiza normalna i momiceto na giseto kaza ne znam po kakaw powod ce kanadcite sa si uwelicili kwotoita za emigranski i studentski wizi
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

:partytime: :dance: :beer2: Haide 4estito!Radvai se sega i si po4ini hubavi4ko!Bravooo! :D :wink:
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Честито!!!!! Успех и нататък!!!!! :beer: :beer: :beer: :beer:
Suny

Мнение от Suny »

:beer2: :tuut: :beer2:
Bravo:)Mnogo uspehi i kusmet!!!!!!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Аватар
anakim

Мнение от anakim »

AAAAAA BRAVOOO !!!!! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: Stiagaite kufarite i ATAKA!!!!!
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

честито и от мене Рони!!!!желая ти много успех от тук насетне! :krila: :dance: :tuut: :haplio:
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Изображение И много късмет!
Невъзможното е предизвикателство!
nobleman

Мнение от nobleman »

Честито :wave: и от мен :beer2: Успех и попътен вятър :thumbsup: !

darklady, виждам, че още съм ти на сърце... :wink:
Още не съм завършил картината, но работя по нея.
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Iskam da izkaza goljamata si blagodarnost na ucitelkata si po frenski ANI zastoto bez neja stjaha da mi otrezat glawata uspja da waztanowi zabrawen i nepolzwan ot 6-7 godini frenski do niwo F.
Blagodarja za pozdrawite
uspeh na wsicki
L. Pasteur, 1854
Аватар
Dani§Ticho
Обратна връзка:

Мнение от Dani§Ticho »

Честито и от нас! :)
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

Ей, Ронни, страшна си! А така и занапред! Доста се поуспокоих от ведрия ти тон! Мерси!
Заключено