izwinjawam se ce e na latinica no w momenta njama kak
minah mn lesno wapreki ce naprawih powedenceski greski!
otidoh w 8.45h i ohranata me warna zastoto ne bili dosli
w 8.55h wlajzah i izcakah 10-15 min ne sam si gledala casownika bjah nawan w 9.33h
parwite mu dumi bjaha kakwo huubawo wreme na wan

kato zapocnahme barborih barzo s greski - naklara me da si speluwam imenata a moite sa mn dalgi - prewodackata mi pomogna az ne se pritesnih ot tiowa wapreeki ce bjah pislaa 9/10objasnih ce ne si speluwam imeto wseki den i si lecese ce se pritesnjawam leko razpitwa me po formuljara - NORAZBARKANO posika samo diplomi i pasport pita me za motiwacvia, zasto montreal, nesto specificno za profesiata mi po princip az go zabih s protokol ot montreal po pojata oblast, na angl me pita za hobby - ne uspjah da otgowora dobre bese fraanglais, edinicni dumicki
gleskite _ opitah se da mu nabutam parwi cerificat na cambriga - ne go iskase posle go pogleda ot uctiwost
goworihme edin warhu drug za bezrabioticata w quebec - az se usetih - kolko e bezzabot a z mu wikam 8% , pri emigle nowodosli 13%, ( towa e negowo izlsedwane) toj zapocna da mi objasNJAWA DA 13% NO NAMALJAWA AZ MU KAZAH A TUKA E 17% BEZ DA SME IMigreta, ne me popita sto iskam da imigriram a azsto quebec,
pokazah mu rabota namerena w nacalo i sreda na prof stablica pita me w koi kompanii - ne mozah da se porientioram
goworihme za rabota mi bez podrobnosti
pomoli me da mu pokaza kade e gatino - tam sa mi priatelite - kartata bese stranna poiskah razresenie tarsih 2 min nakraja namerih ottwa i toj mi se zaradwa ce imam orientir
pita me dali sam patuwala w bg - to i mu kazah za weliko tarnowo i nesebar i
kogato mi razpecatwase certificata mi kaza ceprewodackata ste miu objasniu njakoi nesta i az se premestih na dr stol - i towa go podrazni
imase nesta po koito mozese da me razbie no ne go naprawi
prewodackata e rezerwirana no mu kaza ce caplatata mi prez 200 i neznam koija si e bila 280lw i toj p[adna nakraja mi kaza da ne si zabrawja dok - njamase pozelah mu dobar den
towa e goljam uspeh na wsicki ne e strasno dori i da prawite greski
zelaja wi uspeh na wsicki i badete sebe si
ronni