Ve4e sam v Montreal - 4ast 2

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
eviton

Ve4e sam v Montreal - 4ast 2

Мнение от eviton »

Zdraveite-e-e-e-e-e-e!
Mnogo sam 6tastliv 4e moga pak da pi6a vav foruma :D Abе golqm interes sam sabudil u vas s parvata 4ast na tozi roman :lol:
Blagodarq na vsi4ki za pojelaniqta.Jenata hode6e u kom6iikite 4at pat da draska iz foruma, a az kato pi4 stoq jelezen i hvarlqm po edno oko :cry:
Da si doidem na dumata,dokato ne sam zabravil za kakvo adjeba sam po4nal da pi6a :P Ta na leti6teto na samoto vlizane kakto spomenah me posre6tna napalno selska obstanovka-selska v sravnenie s leti6teto na Amsterdam i spored men po-selska i ot leti6teto v Sofiq.Za razlika ot dvete predni leti6ta tuk nqma6e koli4ki za bagaja a si nosi6 kato pi4.Racete mi se izdaljiha s okolo 5 sm :roll: Po patq sre6tnahme nqkolko tehnika,koito se podpiraha na parapetite i si govoriha sladko ,sladko.Gledal sam gi v prodaljenie na pove4e ot 60 min i taka i si ostanaha.Ot vreme na vreme ediniqt hode6e do edna vrata(otstranqvaha problem na poslednata),poglejdaha q ,pobutvaha q i tozi proces prodalji dokato vlqzahme v Canada.Pred samite gi6eta edna simpati4na slujitelka razpana edni labirinti :evil: Dobre 4e imah vajence ta da moga da se izmakna posle.Slujitelqt na pasporten kontrol be mnogo lubezen i parvona4alno ni pomisli za belgiici,no be popraven na sekundata 4e sme balgari.Posle minahme prez 2 lelki,koito az trudno razbirah,no eva-vet-eva(jenata) kima6e razbira6to.Az sa6to zakimah v takt i jenata veroqtno se uspokoi.Hodihme posle da si tarsim bagaja.Za moe sajalenie ediniqt mi kufar be s potro6eni drajaki-zversko hvarlqne e stavalo.Dokato gi namerim pitahme na 3 ezika -angliiski,frenski i tozi na jestovete :oops: Po edno vreme doide edna policaika li ili ne6to takova i mi vika kakvo ima6 da mi kazva6 az i vikam mi "ni6to",a tq kakav ezik govori6 i o6te ne6to.Az mi "izvinete ne vi razbiram":Tq -"kakav ezik govorite":Az -bg,na koeto tq se usmihna i pita drugata policaika(bqha dve),dali tq govori bg i se zasmqha.Kato ima kazah 4e 4akam Eva i im q pokazah se uspokoiha.Taka i ne razbrah svalqha li me ili im izglejdah podozritelen :lol: Posle minahme prez mitni4arite,koito mnogo se kefiha na ku4eto.Bagaja ne ni go proveriha.Izlqzoh kam izhoda i tam zabelqzah DANIEL(moeto spasenie t.e. na6eto)Tova e edno priqtelsko semeistvo ,koeto mnogo ni pomogna i sme im mnogo zadaljeni.Navan ni posre6tna mnogo svej po4ti planinski vazduh.Spiram dotuk za da ne sam oteg4itelen .ako proqvqvate interes 6te ima pove4e 8)
Аватар
some

Мнение от some »

Ha dobre doshli!
Inache che e selsko letishteto ne moga da se saglasia, viz za sofiijskoto letishtence da.
8)
Аватар
N a n a

Re: Ve4e sam v Montreal - 4ast 2

Мнение от N a n a »

eviton написа:ako proqvqvate interes 6te ima pove4e 8)
И какво стана по-нататък? :) Интересно ще ми е :)
Аватар
HORNET

Мнение от HORNET »

О-О-ОЩЕ....О-О-ОЩЕ,О-О-О-ЩЕ., .....И-ИСКАМЕ О-ОЩЕ.

Това е много яко.Тони, одавна не съм се смял така.
Тия полицайки езици не учат ли и на всичко отгоре и несъобразителни-да бяха попитали кучето какъв език говори можеше да се разберат.
Аватар
pavlina

Мнение от pavlina »

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :D :D :D много забавно

Естествено че искаме още
Ще чакаме с нетърпение продължението
Аватар
totev

Мнение от totev »

eviton,стига си писал глупости,че сте в Монреал, никои не ти вярва, взе парите за магистрала "Тракия", и изчезна за Бора-Бора. :D
Иначе дай малко полезно инфо на тези които ще доидат скоро,как изглеждат тези митничарки-готини ли са, това-онова.
иначе ние не сме се съмнявали че ще се справитепо летищата , в началота може да вие е трудно,ама тука да не би да беше лесно,а.
Хайде чакаме продължението... :beer: :beer: :beer:
...мразя мастика без айрян...
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

ИИИИИИИИИИИИИ,сиирджии такива.Той мъж ми ще пише,ако го пусна на компа :twisted:
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

totev написа:Иначе дай малко полезно инфо на тези които ще доидат скоро,как изглеждат тези митничарки-готини ли са, това-онова.
малко офф, ама понеже имам известен опит - за митничарките хич недей и си мисли даже, 99% са просто да ги пиеш за страх само и после кошмари да сънуваш поне за година напред. Е, дано eviton да е уцелил 1ия процент :lol: :lol: :lol:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

eva-vet-eva написа:ИИИИИИИИИИИИИ,сиирджии такива.Той мъж ми ще пише,ако го пусна на компа :twisted:
Ахаха, а така! Терор до дупка :twisted:

eviton, разказвай де :lol: имаш страхотно чуство за хумор, отивам да прочета първата част 8)
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.