Zdraveite-e-e-e-e-e-e!
Mnogo sam 6tastliv 4e moga pak da pi6a vav foruma

Abе golqm interes sam sabudil u vas s parvata 4ast na tozi roman
Blagodarq na vsi4ki za pojelaniqta.Jenata hode6e u kom6iikite 4at pat da draska iz foruma, a az kato pi4 stoq jelezen i hvarlqm po edno oko
Da si doidem na dumata,dokato ne sam zabravil za kakvo adjeba sam po4nal da pi6a

Ta na leti6teto na samoto vlizane kakto spomenah me posre6tna napalno selska obstanovka-selska v sravnenie s leti6teto na Amsterdam i spored men po-selska i ot leti6teto v Sofiq.Za razlika ot dvete predni leti6ta tuk nqma6e koli4ki za bagaja a si nosi6 kato pi4.Racete mi se izdaljiha s okolo 5 sm

Po patq sre6tnahme nqkolko tehnika,koito se podpiraha na parapetite i si govoriha sladko ,sladko.Gledal sam gi v prodaljenie na pove4e ot 60 min i taka i si ostanaha.Ot vreme na vreme ediniqt hode6e do edna vrata(otstranqvaha problem na poslednata),poglejdaha q ,pobutvaha q i tozi proces prodalji dokato vlqzahme v Canada.Pred samite gi6eta edna simpati4na slujitelka razpana edni labirinti

Dobre 4e imah vajence ta da moga da se izmakna posle.Slujitelqt na pasporten kontrol be mnogo lubezen i parvona4alno ni pomisli za belgiici,no be popraven na sekundata 4e sme balgari.Posle minahme prez 2 lelki,koito az trudno razbirah,no eva-vet-eva(jenata) kima6e razbira6to.Az sa6to zakimah v takt i jenata veroqtno se uspokoi.Hodihme posle da si tarsim bagaja.Za moe sajalenie ediniqt mi kufar be s potro6eni drajaki-zversko hvarlqne e stavalo.Dokato gi namerim pitahme na 3 ezika -angliiski,frenski i tozi na jestovete

Po edno vreme doide edna policaika li ili ne6to takova i mi vika kakvo ima6 da mi kazva6 az i vikam mi "ni6to",a tq kakav ezik govori6 i o6te ne6to.Az mi "izvinete ne vi razbiram":Tq -"kakav ezik govorite":Az -bg,na koeto tq se usmihna i pita drugata policaika(bqha dve),dali tq govori bg i se zasmqha.Kato ima kazah 4e 4akam Eva i im q pokazah se uspokoiha.Taka i ne razbrah svalqha li me ili im izglejdah podozritelen

Posle minahme prez mitni4arite,koito mnogo se kefiha na ku4eto.Bagaja ne ni go proveriha.Izlqzoh kam izhoda i tam zabelqzah DANIEL(moeto spasenie t.e. na6eto)Tova e edno priqtelsko semeistvo ,koeto mnogo ni pomogna i sme im mnogo zadaljeni.Navan ni posre6tna mnogo svej po4ti planinski vazduh.Spiram dotuk za da ne sam oteg4itelen .ako proqvqvate interes 6te ima pove4e