С деца на интервю?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Dani§Ticho
Обратна връзка:

С деца на интервю?

Мнение от Dani§Ticho »

Въпросът ми е към всички на които им предстои интервю и към тези които вече са минали - някой водил ли е детето си /децата си/ на интервя - става въпрос за деца под 18 години, защото над тази възраст мисля че е задължително присъствието им. Питам защото моето дете се справя много добре с английския и мисля че ще може спокойно да разговаря за обикновените неща от живота с интервюиращия на английски. Френски не е учил. Моля споделете мнението си по този въпрос.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

'ба ли му мамата,ама мисля ,че на инетвюто се ходи без деца,па ако ще да знаят и иврит, май ги третират к'ат багаж.... :nenam:
Има на инервю семейства с деца та дано те ви дадат повече инфо.
Успех..... :thumbsup:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
olga
Обратна връзка:

Мнение от olga »

Според мен това е неуместно. Същият въпрос ме е мъчил преди няколко месеца - ама съвсем сериозно - дори бях повдигнала тази тема тук, във форума. И мнението на съфорумците беше същото такова - деца на интервю не се вземат. И тук работата не е в самите деца - в никакъв случай не се съмнявам, че имаш с какво да се похвалиш, както исках да се изфукам и аз с моите. Просто не е прилично да водиш някого, който НЕ Е ПОКАНЕН. В поканата за интервюто пишеше ИЗРИЧНО кой е поканен да присъства. Виж я хубаво! Нашият син също добре владее английски, научихме го няколко представителни фрази на френч, и е висок, снажен и хубав - също като нас :lol: , но.... Накрая се отказахме. Единствен съвет, който мога да си позволя да ти дам - подчертавай, че правиш всичко това заради децата, че децата ти са прекрасни, умни, перспективни и искаш да им дадеш всичко, респ. да живееш в такава страна, където това е възможно....и т.н. Ти знаеш по-нататък.
Успех!!!
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Категорично е желателно без деца...
Има такива, които са били с тях, но резултатът е бил.... :cry: Минали са хората, но доста са поизнервили интервюиращия...
Изображение
Aries

Мнение от Aries »

Единствения смисъл да се взима дете на интервюто е ако то:
1. Е достатъчно голямо.
2. Владее перфектно френски.
При неизпълнение на първото условие любезно ще те помолят ако има на кого да оставиш децата да го направиш.
При неизпълнение на второто - няма никакъв смисъл.
Последно промяна от Aries на Чет Апр 14, 2005 5:04 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Ха-ха! Едната ми приятелка (щото ги чакам две да дойдат, след като успешно минаха интервюто) по незнайна причина е била с щерка си на самото интервю...Леле - малката е много нежна и обидчива - разсърдила се, защо никой не иска да и види паспорта, а гледат само тези на мама и тате...после си сложила една носна кърпа на лицето, не помня дали се е издухала шумно (това ми напомня мистър Бийн!) - горките родители...Мисля, че много бързо са им дали сертификатите, само и само да се отърват от тях!!! :wink:
Абе ако няма на кого да го оставиш, щеш не щеш ще го водиш със себе си...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Навремето в нашето писмо за интервю категорично беше упоменато да не се води детето. Децата пречат по време на интервюто, особено ако са по-малки. Вашето е по-голямо, но няма нужда да тръпнете при "разпита" му, може и да му задат много подвеждащи въпроси.
Заведете го само, ако е упоменато, че искат да го интервюират. Ако не ви пречи, заведето го с вас и го оставете в коридора, без да казвате, че е с вас :wink: Ако по някаква случайност пожелаят да го видят, вкарвате го при вас и готово :)
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.