С деца на интервю?
- Dani§Ticho
- Обратна връзка:
С деца на интервю?
Въпросът ми е към всички на които им предстои интервю и към тези които вече са минали - някой водил ли е детето си /децата си/ на интервя - става въпрос за деца под 18 години, защото над тази възраст мисля че е задължително присъствието им. Питам защото моето дете се справя много добре с английския и мисля че ще може спокойно да разговаря за обикновените неща от живота с интервюиращия на английски. Френски не е учил. Моля споделете мнението си по този въпрос.
- Дякон Игнатий
Според мен това е неуместно. Същият въпрос ме е мъчил преди няколко месеца - ама съвсем сериозно - дори бях повдигнала тази тема тук, във форума. И мнението на съфорумците беше същото такова - деца на интервю не се вземат. И тук работата не е в самите деца - в никакъв случай не се съмнявам, че имаш с какво да се похвалиш, както исках да се изфукам и аз с моите. Просто не е прилично да водиш някого, който НЕ Е ПОКАНЕН. В поканата за интервюто пишеше ИЗРИЧНО кой е поканен да присъства. Виж я хубаво! Нашият син също добре владее английски, научихме го няколко представителни фрази на френч, и е висок, снажен и хубав - също като нас
, но.... Накрая се отказахме. Единствен съвет, който мога да си позволя да ти дам - подчертавай, че правиш всичко това заради децата, че децата ти са прекрасни, умни, перспективни и искаш да им дадеш всичко, респ. да живееш в такава страна, където това е възможно....и т.н. Ти знаеш по-нататък.
Успех!!!

Успех!!!
Единствения смисъл да се взима дете на интервюто е ако то:
1. Е достатъчно голямо.
2. Владее перфектно френски.
При неизпълнение на първото условие любезно ще те помолят ако има на кого да оставиш децата да го направиш.
При неизпълнение на второто - няма никакъв смисъл.
1. Е достатъчно голямо.
2. Владее перфектно френски.
При неизпълнение на първото условие любезно ще те помолят ако има на кого да оставиш децата да го направиш.
При неизпълнение на второто - няма никакъв смисъл.
Последно промяна от Aries на Чет Апр 14, 2005 5:04 pm, променено общо 1 път.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Ха-ха! Едната ми приятелка (щото ги чакам две да дойдат, след като успешно минаха интервюто) по незнайна причина е била с щерка си на самото интервю...Леле - малката е много нежна и обидчива - разсърдила се, защо никой не иска да и види паспорта, а гледат само тези на мама и тате...после си сложила една носна кърпа на лицето, не помня дали се е издухала шумно (това ми напомня мистър Бийн!) - горките родители...Мисля, че много бързо са им дали сертификатите, само и само да се отърват от тях!!!
Абе ако няма на кого да го оставиш, щеш не щеш ще го водиш със себе си...

Абе ако няма на кого да го оставиш, щеш не щеш ще го водиш със себе си...
Представителна извадка тип "паплач"

Навремето в нашето писмо за интервю категорично беше упоменато да не се води детето. Децата пречат по време на интервюто, особено ако са по-малки. Вашето е по-голямо, но няма нужда да тръпнете при "разпита" му, може и да му задат много подвеждащи въпроси.
Заведете го само, ако е упоменато, че искат да го интервюират. Ако не ви пречи, заведето го с вас и го оставете в коридора, без да казвате, че е с вас
Ако по някаква случайност пожелаят да го видят, вкарвате го при вас и готово 
Заведете го само, ако е упоменато, че искат да го интервюират. Ако не ви пречи, заведето го с вас и го оставете в коридора, без да казвате, че е с вас

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.