ИНТЕРВЮТА ПРЕЗ ЮЛИ???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

ИНТЕРВЮТА ПРЕЗ ЮЛИ???

Мнение от coolcoldy »

Имам един вупрос към по-"старите" във форума и по самата процедура!
[b]Имало ли е интервюта през юли миналата година?[/b]
Сигурно зад този въпрос,има много като мен,които чакат дата за интервю и за тях ще е интересно да научат отговора.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

Мнение от coolcoldy »

Е,добре щом никой не иска да отговори ще се опитам да си отговоря сам по пътя на логиката.Явно тези който биха могли да отговорят или са заминали вече или ги е хванала амнезията.Ей много рано,много,много рано да сте забравили.Разбирам да сте заминал и да сте от 5-10 години там и да сте забравили ама няколко месеца не е кой знае колко време за да сте забравили от къде сте минали,или вие като чакахте имаше кой да ви информира,ама той вече е там пък и вас к'во ви е еня за нас но'убранците нали сме си търпеливички ще си изчакаме чакалото.
И така какъв беше въпроса?
"Имаше ли интервю юли миналата 2004г.?"
Аз смятам,че може би е имало,нали отпускарският месец е август,а не започва от юли.ВИЕ как мислите?
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Аватар
Alabama
Обратна връзка:

Мнение от Alabama »

Ще ти отговорят ,ако напишеш някоя простотия или питаш какви са им заплатите в Канада. Забелязвам,че май само това ги кара да се събудят в последно време :lol: :lol: :lol:
Хубавото при склерозата е, че човек непрекъснато научава нещо ново...
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

В края на юли 2004 имаше интервюта, но бяха само една седмица и май бяха само за кандидати върнати на първото интервю за доучаване на езика.
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Ето нещопо въпроса. Ако искаш пиши ЛС или потърси още инфо с "търсене", пък дано и някой да благоволи да ти разкаже повече....
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
D&N
Обратна връзка:

Мнение от D&N »

Имаше интервюта през юли 2004. Ние бяхме на 23 юли миналата година, но ни отложиха, заради френския (200 часа). Сега отново имаме покана за второ интервю на 16 юни 2005. Знам, че имаше много хора, които бяха на интервю през юли 2004. Спокойно, ще има юлска сесия.
Заключено