Имам един вупрос към по-"старите" във форума и по самата процедура!
[b]Имало ли е интервюта през юли миналата година?[/b]
Сигурно зад този въпрос,има много като мен,които чакат дата за интервю и за тях ще е интересно да научат отговора.
ИНТЕРВЮТА ПРЕЗ ЮЛИ???
- coolcoldy
- Обратна връзка:
ИНТЕРВЮТА ПРЕЗ ЮЛИ???
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
- coolcoldy
- Обратна връзка:
Е,добре щом никой не иска да отговори ще се опитам да си отговоря сам по пътя на логиката.Явно тези който биха могли да отговорят или са заминали вече или ги е хванала амнезията.Ей много рано,много,много рано да сте забравили.Разбирам да сте заминал и да сте от 5-10 години там и да сте забравили ама няколко месеца не е кой знае колко време за да сте забравили от къде сте минали,или вие като чакахте имаше кой да ви информира,ама той вече е там пък и вас к'во ви е еня за нас но'убранците нали сме си търпеливички ще си изчакаме чакалото.
И така какъв беше въпроса?
"Имаше ли интервю юли миналата 2004г.?"
Аз смятам,че може би е имало,нали отпускарският месец е август,а не започва от юли.ВИЕ как мислите?
И така какъв беше въпроса?
"Имаше ли интервю юли миналата 2004г.?"
Аз смятам,че може би е имало,нали отпускарският месец е август,а не започва от юли.ВИЕ как мислите?
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
- milla
- Модератор
Ето нещопо въпроса. Ако искаш пиши ЛС или потърси още инфо с "търсене", пък дано и някой да благоволи да ти разкаже повече....
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!