Среща в Пловдив-4.04./понеделник/

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

milla написа:Какво става ... толкова хора в групата, а темата ни паданала.... Я дайте повече активност, че да не измислям наказателни.... :beer:
Еми това е, добре че бях аз с моето широко развито умение да флъдвам, че да ви крепя на гребена на вълната, пардон, форума :))

Айде стига съм ви помагала, отивам да видя моите съграждани дали не се нуждаят и те от услугите ми :wink: Стига съм работила за чужди интереси :twisted:
Обичам да преча
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

anito написа:Еми това е, добре че бях аз с моето широко развито умение да флъдвам, че да ви крепя на гребена на вълната, пардон, форума :))
Така е anito, ние привличаме всеки да работи в наша полза....то очарование ли не бе, то чудо ли не бе :haplio:
Последно промяна от milla на Съб Апр 02, 2005 4:31 pm, променено общо 2 пъти.
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
kerkelov

Мнение от kerkelov »

кога се събирате бре хора ,4е мисля да ви посетя като се прибера в БГ.Ина4е има време до тогава ама аз да си питам.
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Аватар
atanas_f
Обратна връзка:

Мнение от atanas_f »

кога се събирате бре хора :D По принцип всеки понеделник :beer: .За нас ще е удоволствие да се видим и с вас .Като се върнете ЗАПОВЯДАЙТЕ на нашият купон :thumbsup: за по бира :beer2:
compaq

Мнение от compaq »

[quote="anito"] Стига съм работила за чужди интереси :twisted:[/quote]

anito, що ми се струва, че се опитваш да вкараш изкуствено разделение. Ние национална конференция направихме, побратимихме се както се казва, ти за кви чужди интереси ни говориш? Дошлите на срещата Старозагорци пък специално разяснихме всичко свързано с процедурата... Нашият мотив е да се сприятелим с хора от цяла БГ, защото там всички ще сме /надявам се/ бъдещи канадци, а не от този град и от онзи град. Много ми е чудно така ли се делите там на пловдивчани, софиянци, старозагорци ... , където ти живееш или това е просто твой принцип? Повече уважение и толерантност считам ще се окажат добър съветник в случая.
А пък на Старозагорци - Успех!!! :beer2:
compaq

Мнение от compaq »

Я наздраве на всички.... и пийните една и зарад мен кат се съберете на срещите :beer2:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Компак, дай малко по-свежо бе, не взимай всичко толкова насериозно... Ега ти каква дисекция на думите ми си направил само, чак аз взех да се чудя какво съм казала и какво съм искала да кажа :lol: Който има, да си запази чувството за хумор, ще му е много нужно за в Канада. 8)

Ако искаш, можеш да направиш едно проучване какви са ни отношенията тук между хората от различни градове :lol:

хайде една :beer: от мен за релакс :lol:
Обичам да преча
compaq

Мнение от compaq »

Ааааа,anito, свЕжар съм си :D, но предпочитам хумора ми да развеселява, вместо ... 8) Хм, ша пийнем утре на срещата :beer:, това е ясно..., ще си прекараме добре както винаги..., че в Ка това или ще ни липсва или ще продължим традицията...
Брех, голяма десекция съм направил, щом съм те довел до състояние на "как да се забрави нещо, като въобще не съм го помнил" :lol:
anito, за теб:
Изображение
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ох, разтопи ми сърцето :P
От мене много такива, но внимавайте да не станете такива :wink:

Пък като се видим, живот и здраве ще видим кой кум, кой сват... :twisted:
Обичам да преча
compaq

Мнение от compaq »

anito, мерси :beer: и..... само по-внимателно с бодлите... :twisted: Абе няма лошо то кума към свата........ъъъъъ свата и кума, тоест на кума на свата свата му.... :lol: Важното е да отива към по-добре!!! 8) Ех, Канада.... ще продам червената си ладаааа....
compaq

Мнение от compaq »

Една приятна новина за всички, с които се видим в понеделника - Поздрави от нашите скорошно заминали приятели и ще ви разкажем товачка оновачка що ни рекоха... До довечера :beer2:
Аватар
Dalia

Мнение от Dalia »

Ех с нетърпение чакаме приятните новини от скорошно заминалите ни приятели! Пък ще пием по една и за тях, :drink: дано да им върви по бири, по водки и т. н........ :beer: :beer: :beer:
Заключено