tırsq bezplatna i dobrovlna rabota v Canada

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
key1971

tırsq bezplatna i dobrovlna rabota v Canada

Мнение от key1971 »

Zdraveyte priqteli az se kazvam Erdinc HALİM.
Zvu4i glupavo no az naistina tırsq bezplatna rabota v Canada i to dobrovolna ,za mnogo xora parite sa vajni ,za men te nqmat nikakvo zna4enie.
Opitax po4ti vsi4ko na toz svqt i ve4e iskam da jiveq i rabotq zaradi vas.
Ako imate nujda ot 4vek kato men potırsete me.
Plamen

Мнение от Plamen »

ami ao iskash mojesh da pishesh statii za saita...nie shte gi poblikuvame...ako iskash kaji da ti pratia spisaka...a mojesh i drugi neshta dapishesh...samo da e polezna informatsia... :idea:
ik

Мнение от ik »

Не разбрах ти в кой град си и въобще в Канада ли си, но тук има много организации които търсят доброволци и на това се гледа с добро око и от работодателите. Аз лично си търся също нещо подходящо за в свободното време, а от имиграционните служби ме посъветваха да пиша всякакви доброволчески дейности в CV-то си, защото работодателите се ориентират какъв човек си. За в случай че решиш да си търсиш и друга работа де, не само доброволческа!
Аватар
Mark

Re: tırsq bezplatna i dobrovlna rabota v Canada

Мнение от Mark »

key1971 написа: ...
Opitax po4ti vsi4ko na toz svqt i ve4e iskam da jiveq i rabotq zaradi vas.
...
Az sam ozada4en !

Powiarwaj mi, s iziawlenia ot tozi tip, nikoj mnogo seriozen rabotodatel niama da pogledne seriozno na teb, naprotiw.

Parwata 4ast na citata, kojto prawia ozna4awa, 4e ili si mnogo star, ili prosto ne si prawil mnogo ne6ta w jiwota si.

A wtorata 4ast e naprawo udiwitelna - ami ima tolkowa cakrwi, manastiri, organizacii s idealna cel.

No edin sawet ot men - ne badi tolkowa "silen" w izkazwaniata, prosto tarsi rabota.

Wsi4ko, koeto sam napisal e moe mnenie, i nadiawam se 6te go prieme6 kato takowa, a ne kato kritika. :wink:

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

И аз съм съгласна с Марк!И най-вече с коментара на посочения от него цитат!
Никой нормален човек не е в състояние да опита всичко на този свят - да си взимал проби от магма , когато изригва вулкан, например ?
А втората ми звучи като девиз от някаква секта !
Нищо лично и дано бъркам в тълкуванието на израза !
А никой няма да се откаже от РЕАЛНА информация за Канада, независимо къде се намира - дали живее в нея или се интересува от нея за евентуално бъдеще там!
ZouZou

Мнение от ZouZou »

Не скършвайте ентусиазма на човека..... :crap:
Аватар
vladi

Re: tırsq bezplatna i dobrovlna rabota v Canada

Мнение от vladi »

Да не ти пука какво ти казват key1971 - ако имаш достатъчно количество вътрешна енергия всичко друго е въпрос на време. Дори ни е толкова важно какво казваш на работодателя, по-важно е как го казваш...
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Човека си тарси работа заради работната виза, за да дойде в Канада, затова е готов на всичко... Лошото е, че с този подход едвали ще стане...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Lub0 написа:Човека си тарси работа заради работната виза, за да дойде в Канада, затова е готов на всичко... Лошото е, че с този подход едвали ще стане...
Ako e taka, ne sam ozada4en ot podhoda, a direktno si prawia izwod za 4oweka :lol: .

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Заключено