tırsq bezplatna i dobrovlna rabota v Canada
tırsq bezplatna i dobrovlna rabota v Canada
Zdraveyte priqteli az se kazvam Erdinc HALİM.
Zvu4i glupavo no az naistina tırsq bezplatna rabota v Canada i to dobrovolna ,za mnogo xora parite sa vajni ,za men te nqmat nikakvo zna4enie.
Opitax po4ti vsi4ko na toz svqt i ve4e iskam da jiveq i rabotq zaradi vas.
Ako imate nujda ot 4vek kato men potırsete me.
Zvu4i glupavo no az naistina tırsq bezplatna rabota v Canada i to dobrovolna ,za mnogo xora parite sa vajni ,za men te nqmat nikakvo zna4enie.
Ako imate nujda ot 4vek kato men potırsete me.
Не разбрах ти в кой град си и въобще в Канада ли си, но тук има много организации които търсят доброволци и на това се гледа с добро око и от работодателите. Аз лично си търся също нещо подходящо за в свободното време, а от имиграционните служби ме посъветваха да пиша всякакви доброволчески дейности в CV-то си, защото работодателите се ориентират какъв човек си. За в случай че решиш да си търсиш и друга работа де, не само доброволческа!
Re: tırsq bezplatna i dobrovlna rabota v Canada
Az sam ozada4en !key1971 написа: ...
...
Powiarwaj mi, s iziawlenia ot tozi tip, nikoj mnogo seriozen rabotodatel niama da pogledne seriozno na teb, naprotiw.
Parwata 4ast na citata, kojto prawia ozna4awa, 4e ili si mnogo star, ili prosto ne si prawil mnogo ne6ta w jiwota si.
A wtorata 4ast e naprawo udiwitelna - ami ima tolkowa cakrwi, manastiri, organizacii s idealna cel.
No edin sawet ot men - ne badi tolkowa "silen" w izkazwaniata, prosto tarsi rabota.
Wsi4ko, koeto sam napisal e moe mnenie, i nadiawam se 6te go prieme6 kato takowa, a ne kato kritika.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
И аз съм съгласна с Марк!И най-вече с коментара на посочения от него цитат!
Никой нормален човек не е в състояние да опита всичко на този свят - да си взимал проби от магма , когато изригва вулкан, например ?
А втората ми звучи като девиз от някаква секта !
Нищо лично и дано бъркам в тълкуванието на израза !
А никой няма да се откаже от РЕАЛНА информация за Канада, независимо къде се намира - дали живее в нея или се интересува от нея за евентуално бъдеще там!
Никой нормален човек не е в състояние да опита всичко на този свят - да си взимал проби от магма , когато изригва вулкан, например ?
А втората ми звучи като девиз от някаква секта !
Нищо лично и дано бъркам в тълкуванието на израза !
А никой няма да се откаже от РЕАЛНА информация за Канада, независимо къде се намира - дали живее в нея или се интересува от нея за евентуално бъдеще там!
Re: tırsq bezplatna i dobrovlna rabota v Canada
Да не ти пука какво ти казват key1971 - ако имаш достатъчно количество вътрешна енергия всичко друго е въпрос на време. Дори ни е толкова важно какво казваш на работодателя, по-важно е как го казваш...
Ako e taka, ne sam ozada4en ot podhoda, a direktno si prawia izwod za 4owekaLub0 написа:Човека си тарси работа заради работната виза, за да дойде в Канада, затова е готов на всичко... Лошото е, че с този подход едвали ще стане...

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.