някой има ли вече информация за април...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
tornado

някой има ли вече информация за април...

Мнение от tornado »

Някой разбрал ли е вече кой ще е интервюиращия???
Или нещо ново около интервютата??.... :nenam:
LaRue

Мнение от LaRue »

Молете се да не се появи адаша, че тогава става страшно :wink:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Абе аз имам инфо, че при него само с "ДА" и "НЕ" се минавало...
Стига да не си ти, че ми е спукана работата!!! :lol:
Ей ЛаРю , да не си двоен агент??? :briah:
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Аз чух от един познат, че Ла Рю бил уволнен. Имало много накъсани на неговите интервюта и от Виена го кръцнали.
Информацията не е 100% сигурна и проверена, но аз лично вярвам, че това, което написах е 100%-ова истина.
Ние със съпруга ми не бяхме на интервю при Ла Рю, и много се радвам, че не бяхме, имаше много върнати за доучване на френски при него. Виж Пиер Ривар е друга работа :) много лъчезарен човек. При него няма "Oui" или "Non", говори се много, но пък нашето интервю мина весело някак си :lol:
Късмет на тези, на които им предстои интервю :wink:
Френския е най-важен 8)
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

p4eli4ka написа:Аз чух от един познат, че Ла Рю бил уволнен
Хайде честито,домоуправителю.взеха ти мярката за шапка и на теб :noz: :noz: :noz:
LaRue

Мнение от LaRue »

p4eli4ka написа:Френския е най-важен 8)
С това никога не съм бил съгласен и съм сигурен, че не е вярно :metro:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

LaRue написа:
p4eli4ka написа:Френския е най-важен 8)
:metro:
Тук смятайте, че казвам "нещо" за което модераторското тяло ще ме Изображение

иначе по въпроса - някои приятели минаха без "бъкел" да знаят на френски...заизустиха отговорите...ама не мисля че е редно!
Интервюто примерно ще го вземеш, ами после когато си там??? Какво правиш?...
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Хахаха, голяма мечко, аз тоз нашия ЛаРю няма да го уволня, споко :D
Сигурна съм, че знаеш за кой ЛаРю говоря :wink:
ЛаРю, не съм искала някой да ме разбира погрешно. Имах предвид че френския е много важен. Знам, че съм писала, че е най-важен, ама това всеки го преценя сам за себе си (за мен е най-важен). Разбира се важното е да събираш точките, а и да не ги събираш, ако станеш симпатичен на интервюиращия, пак ще минеш (и такъв случай знам).
Торнадо, модераторското тяло нищо няма да ти направи за това твое мнение :wink: И аз имам познати, които са минали по същия начин, ама това по-скоро си е въпрос на късмет :roll: Имам и познат, който се скъса от учене на френски, и на интервюто го върнаха за 200 часа. Имам и позната, която за 1 месец научи френски, като ходеше на уроци по 2 пъти дневно, по 2 часа, при две учителки.
При всеки е индивидуално. На някои им трябва повече време, на други по-малко. А тези които искат да живеят във федералната част учат френски само за да минат интервюто.
Това е :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

p4eli4ka, ти не знаеш какво щях да пиша за френския...
:oops: Сигурна съм за комбенето...затова се "самомодерирах"...все пак не съм в ПИГ-а... :lol:
Аватар
N a n a

M. La Rue

Мнение от N a n a »

Доди да е M. La Rue, не се плашете. Човекът е доста приветлив и доста точен. А и около 30 % от моя разговор с него мина на английски :wink:
Относно неговото произношение: първо ми говореше доста отчетливо и бавно, след това започна да ускорява темпото и да завалва малко думите /явно умишлено, за да прецени докъде разбираш без проблем/, а накрая дори не разбрах един въпрос :? Но след като казах /на френски/, че не съм разбрала, той така перефразира питането си, че всичко ми се изясни.
Така че няма страшно :D Късмет!
Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

mozhe i la rue da e. vizh tuk (kiev feb'05)

http://www.monquebec.com/ru/forum/viewtopic.php?t=6412
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

След като прочетох какво пише в руския форум, се съгласявам, т.е. явно съм сбъркала, казвайки, че Ла Рю вече не интервюира :oops:
Заключено