някой има ли вече информация за април...
някой има ли вече информация за април...
Някой разбрал ли е вече кой ще е интервюиращия???
Или нещо ново около интервютата??.... :nenam:
Или нещо ново около интервютата??.... :nenam:
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Аз чух от един познат, че Ла Рю бил уволнен. Имало много накъсани на неговите интервюта и от Виена го кръцнали.
Информацията не е 100% сигурна и проверена, но аз лично вярвам, че това, което написах е 100%-ова истина.
Ние със съпруга ми не бяхме на интервю при Ла Рю, и много се радвам, че не бяхме, имаше много върнати за доучване на френски при него. Виж Пиер Ривар е друга работа
много лъчезарен човек. При него няма "Oui" или "Non", говори се много, но пък нашето интервю мина весело някак си 
Късмет на тези, на които им предстои интервю
Френския е най-важен
Информацията не е 100% сигурна и проверена, но аз лично вярвам, че това, което написах е 100%-ова истина.
Ние със съпруга ми не бяхме на интервю при Ла Рю, и много се радвам, че не бяхме, имаше много върнати за доучване на френски при него. Виж Пиер Ривар е друга работа

Късмет на тези, на които им предстои интервю

Френския е най-важен

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Тук смятайте, че казвам "нещо" за което модераторското тяло ще меLaRue написа:p4eli4ka написа:Френския е най-важен

иначе по въпроса - някои приятели минаха без "бъкел" да знаят на френски...заизустиха отговорите...ама не мисля че е редно!
Интервюто примерно ще го вземеш, ами после когато си там??? Какво правиш?...
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Хахаха, голяма мечко, аз тоз нашия ЛаРю няма да го уволня, споко 
Сигурна съм, че знаеш за кой ЛаРю говоря
ЛаРю, не съм искала някой да ме разбира погрешно. Имах предвид че френския е много важен. Знам, че съм писала, че е най-важен, ама това всеки го преценя сам за себе си (за мен е най-важен). Разбира се важното е да събираш точките, а и да не ги събираш, ако станеш симпатичен на интервюиращия, пак ще минеш (и такъв случай знам).
Торнадо, модераторското тяло нищо няма да ти направи за това твое мнение
И аз имам познати, които са минали по същия начин, ама това по-скоро си е въпрос на късмет
Имам и познат, който се скъса от учене на френски, и на интервюто го върнаха за 200 часа. Имам и позната, която за 1 месец научи френски, като ходеше на уроци по 2 пъти дневно, по 2 часа, при две учителки.
При всеки е индивидуално. На някои им трябва повече време, на други по-малко. А тези които искат да живеят във федералната част учат френски само за да минат интервюто.
Това е

Сигурна съм, че знаеш за кой ЛаРю говоря

ЛаРю, не съм искала някой да ме разбира погрешно. Имах предвид че френския е много важен. Знам, че съм писала, че е най-важен, ама това всеки го преценя сам за себе си (за мен е най-важен). Разбира се важното е да събираш точките, а и да не ги събираш, ако станеш симпатичен на интервюиращия, пак ще минеш (и такъв случай знам).
Торнадо, модераторското тяло нищо няма да ти направи за това твое мнение

При всеки е индивидуално. На някои им трябва повече време, на други по-малко. А тези които искат да живеят във федералната част учат френски само за да минат интервюто.
Това е

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

M. La Rue
Доди да е M. La Rue, не се плашете. Човекът е доста приветлив и доста точен. А и около 30 % от моя разговор с него мина на английски
Относно неговото произношение: първо ми говореше доста отчетливо и бавно, след това започна да ускорява темпото и да завалва малко думите /явно умишлено, за да прецени докъде разбираш без проблем/, а накрая дори не разбрах един въпрос
Но след като казах /на френски/, че не съм разбрала, той така перефразира питането си, че всичко ми се изясни.
Така че няма страшно
Късмет!

Относно неговото произношение: първо ми говореше доста отчетливо и бавно, след това започна да ускорява темпото и да завалва малко думите /явно умишлено, за да прецени докъде разбираш без проблем/, а накрая дори не разбрах един въпрос

Така че няма страшно

- exquisitus