Rabota bez SIN card
Rabota bez SIN card
W toronto sam sawsem otskoro/okolo edna sedmica/. Podal sam molba za SIN. W momenta 4akam da zapo4na kurs po angliiski i mejduwremenno se uslushwam za nqkakwa rabota. Dokolkoto znam, ne moje da se zapo4ne rabota bez SIN. Waprosat mi e: kakwo moga da rabotq bez SIN i sas sredno niwo na angliiski ezik.
- bliasaka
- Блясъчко Мечтателник
Re: Rabota bez SIN card
Az sashto zapochnah rabota predi da si polucha SIN.Prosto kazah na rabotodatelia,che sam podal za SIN,no vse oshte ne sam go poluchil.Pokazah im kvitanciata ili tam kakto se naricha,te napraviha kopie na neia im mi ia varnaha.Kogato si poluchih SIN im go pokazah,te kazaha "Great",zapisaha mi nomera v moia file i tova beshe.dokidok написа:W toronto sam sawsem otskoro/okolo edna sedmica/. Podal sam molba za SIN. W momenta 4akam da zapo4na kurs po angliiski i mejduwremenno se uslushwam za nqkakwa rabota. Dokolkoto znam, ne moje da se zapo4ne rabota bez SIN. Waprosat mi e: kakwo moga da rabotq bez SIN i sas sredno niwo na angliiski ezik.
Dokolkoto znam lipsata na SIN moje da sluji kato predtekst za otkazvane da te naemat da rabotish za niakoi.Niamam lichni vpechatlenia dali naistina e taka.Kazvam tova,koeto sam chul.