Rabota bez SIN card

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
dokidok

Rabota bez SIN card

Мнение от dokidok »

W toronto sam sawsem otskoro/okolo edna sedmica/. Podal sam molba za SIN. W momenta 4akam da zapo4na kurs po angliiski i mejduwremenno se uslushwam za nqkakwa rabota. Dokolkoto znam, ne moje da se zapo4ne rabota bez SIN. Waprosat mi e: kakwo moga da rabotq bez SIN i sas sredno niwo na angliiski ezik.
Аватар
Petia

Мнение от Petia »

Аз лично започнах работа без SIN още на втората седмица след пристигането ми. Просто се разбрах с работодателя, че съм си подала документи, показах и квитанцията, че съм го направила. В последствие дадох и номера. Работата беше като секретарка :). Така че, предполагам, може всичко да работиш.
Аватар
bliasaka
Блясъчко Мечтателник

Re: Rabota bez SIN card

Мнение от bliasaka »

dokidok написа:W toronto sam sawsem otskoro/okolo edna sedmica/. Podal sam molba za SIN. W momenta 4akam da zapo4na kurs po angliiski i mejduwremenno se uslushwam za nqkakwa rabota. Dokolkoto znam, ne moje da se zapo4ne rabota bez SIN. Waprosat mi e: kakwo moga da rabotq bez SIN i sas sredno niwo na angliiski ezik.
Az sashto zapochnah rabota predi da si polucha SIN.Prosto kazah na rabotodatelia,che sam podal za SIN,no vse oshte ne sam go poluchil.Pokazah im kvitanciata ili tam kakto se naricha,te napraviha kopie na neia im mi ia varnaha.Kogato si poluchih SIN im go pokazah,te kazaha "Great",zapisaha mi nomera v moia file i tova beshe.
Dokolkoto znam lipsata na SIN moje da sluji kato predtekst za otkazvane da te naemat da rabotish za niakoi.Niamam lichni vpechatlenia dali naistina e taka.Kazvam tova,koeto sam chul.
Заключено