Бар-кодове
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
- Rosi i Bobi
Abe kvo zna4i da ti razglejdat molbata, nali ve4e si minal intervu za Q-c, zna4i horata te iskat, tezi federalnite i te li sega 6te ni izu4avat?

BP, ti 1000$ li plati ili 360? i izob6to ima li zna4enie, 6toto az dadoh samo 360$. A znaete li dali ima slu4ai na otkaz na medicinski i dpirane ne procedurata ot frderalnite?

BP, ti 1000$ li plati ili 360? i izob6to ima li zna4enie, 6toto az dadoh samo 360$. A znaete li dali ima slu4ai na otkaz na medicinski i dpirane ne procedurata ot frderalnite?
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Визата за Канада се издава от федералните власти, важи за цяла Канада, а не само за Квебек, и затова канадската имиграционна служба за България в канадското посолство в Букурещ проверява изпратените документи отново. Нищо, че Квебекската имиграционна служба към посолството във Виена вече е разглеждала документите...
Ние платихме веднага и двете суми (360 USD + 640 USD), за да не ни бавят после, при издаването на визите...
А за отрицателни медицински и съответно отказ на виза - виж, това не знам... Дано не ставеат такива неща...
Успех!
Ние платихме веднага и двете суми (360 USD + 640 USD), за да не ни бавят после, при издаването на визите...
А за отрицателни медицински и съответно отказ на виза - виж, това не знам... Дано не ставеат такива неща...
Успех!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- Blue Passion
- Расист-ново поколение