За отправилите взор към la viile de Quebec

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
anito
Мразим да мислим

За отправилите взор към la viile de Quebec

Мнение от anito »

Сърдитият Тошко, който спря да пише във Форума, си направи труда да състави следната инфо относно актуалните цени на квартирите тук:

по квартали:
Beauport 3 1/2 400-500$
4 1/2 450-580$

Limoilu 3 1/2 400-530$
4 1/2 500-630$

St-Sauveur 3 1/2 400-470$
4 1/2 520$

Charlesbourg 3 1/2 450$
4 1/2 520-560$

Посочените цени са най-ниската и най-високата, срещнати в обявите от днешния ден. Кварталите са тези, които са с по-поносими цени според нас. От тях има по-отдалечени от центъра, но хората, живеещи там, са доволни,има си редовен транспорт и до университета.

От разсърдването на Тошко аз го отнасям, защото сега съм му porte-parole :lol: A pyk go wivdate kaw e: sardit, ama pomaga :wink:
Последно промяна от anito на Нед Сеп 21, 2003 2:37 pm, променено общо 1 път.
Обичам да преча
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Super plezno info, mon amie! Napravo vrhat! cheta i popivam! :wink:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
mira

Мнение от mira »

Super ste, Anito i Todor73! Tova tuk i infoto za miasto za otsiadane v na4aloto e mnogo polezno za nas, a i za drugi, koito sa6to niamat poznati vav ville de Quebec.
Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

благодарим за информациятя, но по-малки жилища няма ли като за двама човека?

А къде може да се отседне за няколко дни преди да си намерим постоянна квартира?

А кой квартал е до университета, нали там се водят курсовете?

Благодаря
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

bis написа:благодарим за информациятя, но по-малки жилища няма ли като за двама човека?

А къде може да се отседне за няколко дни преди да си намерим постоянна квартира?

А кой квартал е до университета, нали там се водят курсовете?

Благодаря
1. 3 1/2 e to4no za dwama 4oweka. Move i w 2 1/2, no ne e super po-ewtino, a e dosta tiasno. Razbira se, wseki si znae finansowite wazmovnosti.
3 1/2 wklu4wa hol, spalnq i kuhnia/box. 2 1/2 - bez hola. Otnositelno e: w zaw. ot goleminata na staite, no obiknoweno sa dosta malki.

2. Vig http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=811
Sa6to i w diskusiite kym statiata za ville de Quebec

3. Ste-Foy i Silery. Tam mizata (naema) se wdiga dosta. Za silery we4e pisah. W Ste-Foy e po-ponosimo za cenite, no kwartirite sa malko kat, osobeno malkite - nali se se6ta6 - ot 40 000studenta wse ima takiwa, deto iskat da sa na edin ... miasto ot univ.
Обичам да преча
claire
Обратна връзка:

Мнение от claire »

Ani, blagodaria na teb i na Todor za infornaciata.Ne mi stana iasno tezi ceni na gili6tata s vklu4eni konsumativi li sa / tok, voda../? i dali sa obzavedeni ili polu-obzavedeni? :?:
Sapruga mi e za ville de Quebec, dokato az vse o6te se dvuomia.
Blagodaria vi otnovo!
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Gospod da me ubie ako razbiram ne6to ot tezi 4isla 1/2, 3/4 i tn. Napi6ete kolko e zenata na edno studio, deto mu vikat waw France, pak i w USA gedam pak taka go nari4at - abe staq za edin 4owek. Az moga da wi kaga za Strasbourg, kadeto si bqh nael predi godina, pak i da sravnim - tam e ot 180 do 280 eu!
Гост

Мнение от Гост »

Papi написа:Gospod da me ubie ako razbiram ne6to ot tezi 4isla 1/2, 3/4 i tn. Napi6ete kolko e zenata na edno studio, deto mu vikat waw France, pak i w USA gedam pak taka go nari4at - abe staq za edin 4owek. Az moga da wi kaga za Strasbourg, kadeto si bqh nael predi godina, pak i da sravnim - tam e ot 180 do 280 eu!
Обяснението е просто: 1, 2, 3, 4 - това е броя на стаите в апартамента, включително и кухнята. 1/2 - това е банята. Студио отговаря на 1 1/2 - стая, в която е кухнята + баня /или боксониера по български/. Цените са същите като в Страсбург, но в канадски долари. Мисля, че трудно се намира такова малко жилище и обикновено е много гадно. По-добре да се търси 2 1/2 - стая, кухня и баня - около 30 кв. м. Цените са от 200 до 400 канадски долара.
Заключено