Учителка по Френски менте !

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vnenovbg
Обратна връзка:

Учителка по Френски менте !

Мнение от vnenovbg »

:o Важна информация !!!
Преподавателката посочена от Боби и Роси , като " Даниела Павлова с телефони : 590-212, 590-252 , 0888 390812 като уроците могат да се провеждат или у вас, или у тях." , меко казано злоупотребява с добрината на хората , който й се доверяват за уроци. Първоначално обявява сравнително приемливи цени , но веднага иска предплата за доста уроци напред , под някакъв спешен предлог . Естествено нивото и скоростта на преподаване е такова , че вие просто решавате да не ходите повече и естествено си искате парите дадени за някаква нейна спешна нужда . Най - смешното е наглия тон , с който горепосочената госпожа ви уведомява , че вината е ваша и може да пиете една студена вода . Поучете се от нашата грешка и избирайте само педагози с необходимото образование за учители по Френски .

N.B. Посочената “учителка” следи нашия форум с голям интерес !
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

A tazi kakvo obrazovanie ima? Neshto ne mi se vruzva - stava vapros po-skoro za kachestvo na choveka, ne za obrazovanieto mu - shtom se e tzanila da prepodava frenski, edva li e zavurshila Tehnikum po obshtestveno hranene, nadiavam se...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
vnenovbg
Обратна връзка:

Мнение от vnenovbg »

Явно нещо куца , защото не съм вдял нито диплом , нито съм й искал , аз съм си виновен , но нека другите да имат едно на ум по - принцип !
LaRue

Re: Учителка по Френски менте !

Мнение от LaRue »

vnenovbg написа:N.B. Посочената “учителка” следи нашия форум с голям интерес !
Госпожо включете се, за да прочетем и Вашата гледна точка :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

e тя госпожата си харчи парите в момента :D и аз искам уроцииии :lol: :lol: :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
LaRue

Re: Учителка по Френски менте !

Мнение от LaRue »

vnenovbg написа::o Важна информация !!!
Преподавателката посочена от Боби и Роси , като " Даниела Павлова с телефони : 590-212, 590-252 , 0888 390812 като уроците могат да се провеждат или у вас, или у тях." , меко казано злоупотребява с добрината на хората , който й се доверяват за уроци. Първоначално обявява сравнително приемливи цени , но веднага иска предплата за доста уроци напред , под някакъв спешен предлог . Естествено нивото и скоростта на преподаване е такова , че вие просто решавате да не ходите повече и естествено си искате парите дадени за някаква нейна спешна нужда . Най - смешното е наглия тон , с който горепосочената госпожа ви уведомява , че вината е ваша и може да пиете една студена вода . Поучете се от нашата грешка и избирайте само педагози с необходимото образование за учители по Френски .

N.B. Посочената “учителка” следи нашия форум с голям интерес !
vnenovbg, oт постинга ти не става ясно ти за френски език ли си посещавал/посрешал тази учителка или за нещо друго :?: :idea: Навсякъде пише само френски :?:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
naskoflex

Мнение от naskoflex »

Може ли и аз да я посетя,но ще забрави френския а ще заговори езика на глухонемите и дано няма зъби да не ме драпа много :D :D :D
pelix

Мнение от pelix »

I az niamam rabota :D
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Хайде по-сериозно се отнасяйте към темата на човека де. Ако нямате какво да кажете по същество, трайте си да му се невиди.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.