ima li nqkoi vav canada koito da mi izprati declara ot priqt

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
kalite
Обратна връзка:

ima li nqkoi vav canada koito da mi izprati declara ot priqt

Мнение от kalite »

sigorno zvu4i typo ama nqmam ot kogo da poiskam.4ak daje i ne se nadqvam ama sym dlajen da opitam.
Аватар
Stef

otgovor

Мнение от Stef »

Prav si. nikoi nyama da si sloji glavata v torbata za nepoznat chovek.
Uspeh
Go big or go home.
Аватар
nibis

Re: otgovor

Мнение от nibis »

Stef написа:Prav si. nikoi nyama da si sloji glavata v torbata za nepoznat chovek.
Uspeh

Zashto triabva da si slojia glavata v torbata ako izpratia deklaratsia ? Toest , kakvo moje da ti se sluchi , ako izpratish takava deklaratsia ?
Botzo

Re: ima li nqkoi vav canada koito da mi izprati declara ot p

Мнение от Botzo »

kalite написа:sigorno zvu4i typo ama nqmam ot kogo da poiskam.4ak daje i ne se nadqvam ama sym dlajen da opitam.
Ми да ти кажа никак не е тъпо. Аз мойте гаранти по нета ги намерих. Тамън два броя.
Та идеята е следната:
ако знаеш много добър френски и имаш доста високи точки гарант не ти трянва защото носи само една точка.
Иначе е добре да имаш поне един и това не е никакво слагане главата в торбата както мислят някой, но и са прави защото българите са склонни да си правят номера, да изнудват и да използват личните данни на други в тяхна вреда. Това е част от т.нат от мен "българщина". Както и да е ..... дано някой наистина се съгласи да ти помогне. Ако се намери цитата по долу ще е от полза:
Botzo написа:Ако искате можете да си свалите френският вариянт подготвен за попълване с Acrobat Reader от тук:
http://morfov.com/quebec/declaration.zip
В офицялния сайт не е направен в такъв вид, т.е. ще трябва да се попълни на ръка. Е това е вече по желание за който иска.
Заверката в Acces Montreal струва 5.00 CAD.
Успех.
Аватар
kalite
Обратна връзка:

qsno 4e nqma da ima

Мнение от kalite »

a s kakvo se angajira tozi koito mi prati takava?s kakvo se obremenqva?
LaRue

Re: qsno 4e nqma da ima

Мнение от LaRue »

kalite написа:a s kakvo se angajira tozi koito mi prati takava?s kakvo se obremenqva?
Проблема е в това, че Канада е полицейска държава и всеки докумет се съхранява в някакъв масив, всеки има досие. За да ти прати някой такъв документ, той трябва да излъже, че те познава от едикога си ... и след като не те познава риска не е премерен. /Прилича на гарантите при теглене на заем в България, ти си теглиш заема и си го харчиш, а аз ти го връщам защото съм гарантирал за теб, а ти не си внасяш вноските./
Този документ ти носи само една точка, и ако за теб тя е фатална сядай здраво над френския и я компенсирай с него.
Успех!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
kalite
Обратна връзка:

m da

Мнение от kalite »

predavam se shte mina i bez nego. nqma da teja na horata q.a i poznaniqta mi po frenski sa fundamentalni. edna to4ka te se podigravat.

blagodara za savetite
Заключено