Здравейте,
Някой знае ли сега откъде се взима съд. свидетелство в София? Попълва ли се формуляр, колко струва и за колко време става?
Мерси,
Н.
Съд. свидетелство в София - от Съдебната Палата ли?
-
- precious
- Обратна връзка:
Здрвей,
Вади се от съда (мисля, че се казваше районен ) при Римската стена до ВИАС
Трябва ти лична карта и акт за раждане, сртува около 3 лева
За родените в София става за 1 ден, аз си го подадох сутринта и след обяд беше готово. Разбира се имаше проблем, първо бяха сбъркали името, и се отложи за другия ден, после не пишеше името на съдята, който се е разписал, а за чужбина това е важно, щото те питат за къде е..... та се връщах пак , ама то това е друга тема, че си го вадих 1 седмица а ставало за 1 ден
За родените в извън София се праща някакво запитване и за това става май за 3 дни....
Май е това
Вади се от съда (мисля, че се казваше районен ) при Римската стена до ВИАС
Трябва ти лична карта и акт за раждане, сртува около 3 лева
За родените в София става за 1 ден, аз си го подадох сутринта и след обяд беше готово. Разбира се имаше проблем, първо бяха сбъркали името, и се отложи за другия ден, после не пишеше името на съдята, който се е разписал, а за чужбина това е важно, щото те питат за къде е..... та се връщах пак , ама то това е друга тема, че си го вадих 1 седмица а ставало за 1 ден

За родените в извън София се праща някакво запитване и за това става май за 3 дни....
Май е това
:kitty: